Select Page

Probabil cel mai frumos meci facut de Steaua CSM EximBank in acest sezon

Probabil cel mai frumos meci facut de Steaua CSM EximBank in acest sezon

Am fost sa vad ultimul meci din turul campionatului disputat de Steaua CSM EximBank impotriva celor de la  SCM U Craiova. Inainte de acest meci stelistii aveau 8 victorii si o infrangere, in timp ce craiovenii 3 victorii si 6 infrangeri.

Surprinzator, meciul nu s-a disputat cu “casa inchisa”, chiar daca sala nu este una foarte mare. Probabil multi au preferat sa faca cu totul altceva intr-o sambata seara(?!?!). Chiar si asa, ros albastrii au facut spectacol. Asa cum am spus si in titlu, cred ca acest meci este cel mai frumos meci pe care Steaua CSM EximBank l-a facut in acest sezon. Meciul a fost echilibrat doar in prima jumatate, cand rand pe rand cele doua echipe s-au instalat la conducere. Nu stiu ce le-a spus Claudiu Fometescu jucatorilor in vestiar, insa jocul in a doua parte a meciului a fost total diferit. Pe langa “predica” din vestiar, Claudiu Fometescu a fost destul de inspirat cand l-a introdus pe la jumatatea sfertului 3 pe Georges Darwiche, un pust de 18 ani. Cu el pe parchet, Steaua a marit avantajul de 15 puncte la 24, in 10 minute, jucatorul stelist punctand de cateva ori. Rand pe rand au intrat pe parchet si Victor Petrache, Vlad Negoitescu si Bogdan Popa, insa ochii tot spre pustiul de 18 ani erau atintiti. Darwiche a mai fost introdus pe final si a fost suficient sa mai scuture inca o data plasa. 12 puncte (nicio aruncare ratata), o recuperare, o pasa decisiva in aproape 12 minute de joc pentru pustiul de 18 ani….nu e rau, nu?

Atacul ros-albastrilor a mers ca pe roate, astfel incat la finalul celor 40 de minute de joc, Steaua CSM EximBank a depasit borna de 100 de puncte (101-78). Pe langa cele 101 puncte, cred ca am vazut cele mai multe slam dunkuri intr-un meci din Liga Nationala. Catalin Baciu a deschis apetitul si a fost urmat de Cameron Long, Dave Dudzinski, Jamar Abrans, Gregory Dino.

 Asadar, victorie pentru Steaua CSM EximBank care ramane cu o infrangere in prima parte a campionatului. Mi-ar placea sa il vad pe Georges Darwiche in cat mai mult meciuri in returul campionatului.

db7b5984

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *