Select Page

Eternul derby Steaua – Dinamo, adjudecat de stelisti

Eternul derby Steaua – Dinamo, adjudecat de stelisti

Sala Polovalenta Dinamo a gazduit duelul dintre Steaua CSM EximBank si BC Dinamo, castigat de oaspeti cu scorul de  96-73. Pe vremuri, duelul dintre cele doua echipe era mult mai echilibrat, insa lucrurile nu mai stau asa – bugete diferite, jucatori straini, sali arhipline, obiective diferite.

Inainte de acest meci, BC Dinamo avea o victorie si 5 infrangeri si au ca obiectiv ocuparea unui loc in Playoff, in timp ce Steaua CSM EximBank avea 5 victorii si o infragere, iar obiectivul este castigarea campionatului.

Cei de la Dinamo au inceput bine meciul, insa acestia au condus doar prima jumatate din sfertul intai. Din acel moment, stelistii au inceput usor usor sa controleze meciul si sa se distanteze. Au fost cateva momente pe parcursul meciului cand terierii ar fi putut face surpriza, insa orice incercare a acestora de a micsora diferenta de pe tabela, a fost fara succes. Cel mai bun marcator al meciului a fost Cameron Long care a reusit 25 de puncte pentru tabara ros-albastra, iar de la Dinamo, Marko Sutalo a terminat cu 24 de puncte pentru terieri.

Mi-a placut ca ambii antrenori au trimis pe parchet jucatori care de obicei nu primeau minute, poate si din cauza diferentei de pe tabela. In ultimele 4 minute de joc, cei de la Steaua aveau pe parchet numai jucatori romani – Baciu, Popa, Negoitescu, Szijarto, Darwiche. Georges Darwiche, pustiul de 18 ani al ros albastrilor, a bifat aproape 4 minute de joc in care a reusit 4 puncte si o recuperare.

Per total nu a fost un meci rau, insa recunosc ca as fi vrut sa fie ceva mai echilibrat.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *