Select Page

Steaua CSM EximBank la a doua infrangere in FIBA EuropeCup

Steaua CSM EximBank la a doua infrangere in FIBA EuropeCup

Steaua CSM EximBank a suferit inca o infrangere in FIBA Europe Cup, competitie in care este angrenata sezonul acesta. Bulgarii de la Lukoil Academic Sofia au reusit sa plece acasa victoriosi, tabela aratand 76-80 la finalul meciului.

Ros-albastrii au inceput bine meciul, instalandu-se la conducere destul de repede, insa treptat bulgarii au redus din diferenta si apoi s-au instalat la conducere. La un moment dat, tabela a aratat 47-63 si cred ca a fost cea mai mare diferenta de scor din meci. Totusi militarii nu au cedat si au micsorat diferenta prin reusitele de la mare distanta ale lui Dudzinski, Long si Mihai Paul. Din pacate stelistii nu au mai putut schimba soarta partidei chiar daca Marius Runkauskas a scuturat plasa cu o aruncare din propria jumatate de teren in ultima secunda.

Mi-ar fi placut sa vad o aparare ceva mai agresiva a stelistilor, sa il vad pe parchet mai mult pe Catalin Baciu, pe Marius Runkauskas ceva mai productiv si bineinteles mai multi fani in tribune. Statistica o gasiti aici.

In momentul de fata, Steaua CSM EximBank ocupa locul 4 cu 2 puncte, in timp ce bulgarii se afla pe primul loc cu 4 puncte. Sunt putin dezamagit pentru ca mi-ar fi placut sa vad 2 victorii in locul celor doua infrangeri, insa asta nu inseamna ca nu sunt sanse ca Steaua CSM EximBank sa treaca in turul urmator. O victorie pe 2 noiembrie la Israel in fata celor de la Bnei Herzliya este primul pas.

Sa fie bine!

db7b5978db7b5984db7b5995db7b6007db7b6010db7b6025


Foto

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *