Aparentele pot insela

untitled

Kristaps Porzingis a fost unul dintre cei mai buni nou veniti (rookie) jucatori in sezonul 2015-2016, insa in seara cand a fost draftat fanii din New York nu au fost prea incantati de alegerea facuta de cei din staff-ul celor de la Knicks.

Multi au inceput sa-l aclameze, insa mi se pare incredibil cum un pusti incepe sa planga atunci cand a auzit numele lituanianului. Bineinteles ca dupa ce l-au vazut la lucru pe Porzingis, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura, iar acum fanii se bucura pentru alegerea facuta.

Recent, acel copil care incepuse sa planga cand Porzingis a fost draftat a avut ocazia de a juca 1 vs 1 cu lituanianul. Ce a iesit …

Mi-ar fi placut ca acum, pustiul sa poarte un tricou cu Kristaps, sau chiar o replica a echipamentului de joc a acestuia.

Uitandu-ma la draft si la cum a fost sezonul regulat, cei de la Knicks au facut o alegere foarte buna. O alta varianta ar fi fost si Emmanuel Mudiay (draftat de Denver Nuggets), insa poate cei de la Knicks au avut mai mare nevoie de un jucator pentru pozitia 4 decat de unul pentru pozitia 1. Ideea e ca pe viitor, e bine sa acorzi incredere in cei din conducere, pentru ca ei ar fi mai in masura decat oricine sa cunoasca plusurile si minusurile din echipa. Sigur, exista si exceptii… Philadelphia 76ers din ultimii ani sau Detroit Pistons cand l-au draftat pe Darko Milicic. Oricum sa alegi un jucator pe care l-ai vazut jucand doar in colegiu sau in cateva meciuri in Europa mi se pare a fi un mare risc. E chestie de noroc. Nu iti garanteaza nimeni ca un jucator foarte bun venit din colegiu sau o tanara speranta a baschetului european, va deveni un superstar in NBA.

Asadar fani ai diferitelor echipe din NBA, aveti putina incredere in conducere ca nu se stie cum se aliniaza astrele si jucati un meci cu un jucator.


Foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s