Select Page

Vrei sa fii patron la Steaua CSM EximBank?

Vrei sa fii patron la Steaua CSM EximBank?

Echipa de baschet Steaua CSM EximBank relanseaza programul “Patron la Steaua”, o initiativa prin care clubul bucurestean doreste sa fie cat mai aproape de fani. Asadar, platind taxa de 150 lei, poti ajunge sa fii patron la clubul ros-albastru (semnezi un contract de adeziune la Asociatia “Patron la Steaua”.

In cazul in care te gandesti de ce ai vrea sa faci asta, iti voi enumera cateva motive (mai multe detalii poti gasi aici):

  1. 20% reducere lucrurile din magazinul Steaua CSM EximBank FanZone, din Afi Palace Cotroceni;
  2. prioritate la achizitionarea biletelor si abonamentelor pentru meciurile pe care Steaua CSM EximBank le va juca, la care se adauga si o reducere de 20% din costul lor;
  3. intalniri lunare cu jucatorii echipei ros-albastre;

Mai am doua motive pentru care spun ca merita sa devii “Patron la Steaua”. In perioada 9-11 septembrie, Steaua CSM EximBank organizeaza un turneu de baschet – Cupa Steaua powered by Superbet,  la care vor participa echipele Lukoil Sofia si BC Khimik, iar accesul va fi permis doar fanilor inscrisi la programul “Patron la Steaua”. Practic, acest turneu va fi organizat pentru tine si ceilalti patroni de la echipa.

14037853_1069385556449001_1589134859_o

Spuneam ca Steaua CSM EximBank doreste sa fie mai aproape de fani si in acest sens au lansat programul “Steaua JetPack” prin care poti sa iti insotesti echipa si in meciurile din deplasare. Chiar daca in acest pachet care costa 150 lei/noapte/persoana, transportul nu este asigurat, patronii vor fi cazati si vor lua masa (3 mese asigurate) impreuna cu jucatorii si cu cei din staff-ul echipei. Totodata acestia vor avea acces gratuit la meci si la antrenamentul echipei.

Asadar ai cel putin 5 motive pentru care spun ca merita sa devii “Patron la Steaua”. Din punctul meu de vedere, sa ai sansa sa poti schimba cateva cuvinte cu jucatorii echipei sau sa poti pleca cu acestia in meciurile din deplasare e tot ceea ce un fan si-ar putea dori de la echipa preferata.


Foto

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hai la turneul „Cupa Steaua” (Concurs) – Mariuscv.com - […] este o buna oportunitate pentru fani sa ii vada pe jucatori la lucru. Chiar daca acest turneu este exclusiv…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *