Red Bull King of the Rock Romania 2016

Event Participants - Action

Red Bull King of the Rock este poate cea mai captivanta competitie de baschet 1vs1. Pret de 5 minute esti doar tu si adversarul, fara antrenor sau coechipieri, asa ca din punct de vedere fizic si mental trebuie sa fii pregatit.

Prima data cand am auzit de acest eveniment a fost in 2011 cand Hristu Sapera castiga turneul de 1vs1 din Romania si urma sa se dueleze in celebra inchisoare de la Alcatraz pentru titlul de cel mai bun jucator de baschet streetball 1vs1.

Anul acesta un jucator din Romania are din nou ocazia de a-si masura fortele cu unii dintre cei mai buni jucatori de baschet 1vs1 in finala mondiala din Istanbul. Pentru asta, vor exista 3 etape de calificare in Craiova (10 iunie), Brasov 17 iunie si Bucuresti 30 iunie, iar marea finala va fi tot in capitala pe data de 1 iulie.

Regulile sunt destul de simple. Ai la dispozitie 5 minute pentru a marca cat mai multe puncte, fiecare posesie fiind de 15 secunde. In cazul in care aruncarea a fost marcata din spatele semicercului, cosul marcat valoreaza 3 puncte, in caz contrar, 2 puncte.. Dupa fiecare punct marcat, mingea revine jucatorului aflat in aparare (losers ball), iar in cazul in care scorul ajunge la 11-0 meciul se incheie indiferent de timpul jucat.

Esti pregatit?

Pentru mai multe detalii si inscrieri aruncati un ochi aici


foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s