Select Page

Cine vrei sa reprezinte Nordul si Sudul la All Star Game?

Cine vrei sa reprezinte Nordul si Sudul la All Star Game?

Clasicul duel NORD vs SUD de la All Star Game va avea loc anul acesta la Oradea, in Sala Sporturilor “Antonio Alexe” de la ora 19:00. Ca in fiecare an, publicul are sansa sa trimita jucatorii favoriti la All Star Game.

Conform regulamentului publicat pe www.frbaschet.ro, ponderea votului final pentru stabilirea selectionatelor este: 30% – vot public; 30% – vot mass-media; 40% – vot tehnic FRB (Colegiul Central al Antrenorilor). In urma centralizarii voturilor, cei de la Federatia Romana de Baschet vor anunta rezultatele finale, asa ca fiecare vot conteaza!

Pentru reprezentativa SUD-ului, pot fi selectati sportivii si antrenorii de la  CSA Steaua CSM Eximbank, BCMU Pitesti, SCM U Craiova, Energia Tg. Jiu, Phoenix Galati si Dinamo, in timp ce pentru NORD,  pot fi alesi sportivii si antrenorii de la CSMU Oradea, BC Timisoara, CSU Atlassib Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, Gaz Metan Medias si BC Mures Tg. Mures.

Anul trecut evenimentul a avut loc in Sala Polivalenta Dinamo si a fost unul memorabil, asa ca ma astept ca si anul acesta sa fie aceeasi atmosfera. Ah.. la concursul de dunk-uri mi-ar placea sa ii vad pe parchet pe Bill Amis de la Steaua CSM EximBank si Kevin Hardy de la CSU Sibiu. Cine stie poate, poate.

Pentru a vota jucatorii favoriti pentru All Star Game, apasa aici si poate o sa ii vezi pe parchet!

 

P.S. Logo-ul arata demential!


Foto: Federatia Romana de Baschet

 

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *