Select Page

Steaua CSM EximBank bifeaza 100 de puncte in meciul cu U-BT Cluj Napoca

Sala Regimentului de Garda “Mihai Viteazu” a fost din nou sub lumina reflectoarelor. Steaua CSM EximBank a reusit sa ajunga la borna de 100 puncte in victoria din aceasta seara impotriva celor de la U-BT Cluj Napoca (100-82).

Meciul a inceput bine pentru stelisti, acestia fiind cei care au pus primele puncte pe tabela. Replica clujenilor nu a intarziat, insa tot Steaua a fost cea care s-a aflat la carma. Daca nu ma insel Steaua a condus pe tot parcursul celor 40 de minute. Totusi abia in a doua jumatate a sfertului 4 puteai fi sigur ca Steaua va castiga meciul, echipa din Cluj Napoca fiind mai mereu la cateva posesii distanta.

Antrenorul celor de la Steaua CSM EximBank a fost destul de inspirat cu schimbarile. Intai Bill Amis apoi Simas Galdikas, Mita Paul, Levi Szijarto iar pe final tanarul Bogdan Popa au reusit sa compenseze momentele cand jucatorii din primul 5 se aflau pe banca. De cealalta parte nu prea am inteles de ce Adrian Gutoaia sau Catalin Baciu au jucat atat de putin.

Mi-a placut ca au fost cateva momente in meci cand am avut impresia ca echipele se cam provocau: “Ai marcat de 3 puncte? Marchez si eu!”. Nu pot sa nu remarc si finalizarile prin slam dunk, capace, interceptiile urmate de sprintul spre celalalt cos. Toate aceste aspecte care fac baschetul un joc atat de spectaculos, iar la Steaua CSM EximBank vs U-BT Cluj Napoca  am avut parte de spectacol.

Asadar dupa o zi de birou sau intr-o seara de sambata/duminica, mergeti si vedeti un meci de baschet. Credeti-ma cand spun ca merita!

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *