Select Page

OBSwim, alternativa la relaxare

Nu stiu cati dintre voi stiu, dar am o echipa de baschet, iar in fiecare weekend ne strangem sa jucam in Divizia Onoare Bucuresti. Nivelul nu este foarte, foarte ridicat, sunt unele echipe care joaca de placere, altele care vor cu orice pret sa castige, iar altele cu jucatori care viseaza la o cariera de baschetbalisti. Ultima categorie pentru noi iese din discutie, asa ca raman cele doua. Nu as putea spune care ne-ar caracteriza cel mai bine pentru ca in primul rand jucam de placere, apoi jucam pentru a castiga, fiecare meci fiind tratat ca atare.

Fiecare sportiv are un mod de a se pregati inainte de meci. Unii prefera sa doarma, altii au un set de melodii pe care il asculta etc asa ca am incercat si eu sa “fur” cate ceva de la ei insa nu m-am simtit in largul meu. Am zis totusi sa incerc ceva diferit asa ca am mers la bazin. In timp ce faceam cateva lungimi de bazin, in paralel, pe alte culoare erau copii de diferite varste care invatau sa inoate, asa ca atmosfera a fost una faina. Chiar daca la bazin am fost putin “ruginit” dat fiind faptul ca a trecut ceva timp de cand nu am mai inotat, ora petrecuta acolo a meritat pe deplin. Mi-a incarcat bateriile iar la ora meciului, fizic si mental m-am simtit bine, asa ca pot sa spun ca mi-am gasit si eu acel ritual inainte de fiecare meci.

Asadar, fie ca sunteti in cautarea unui ritual sau doriti sa va relaxati intr-un fel, inotul chiar e o varianta buna. Eu am fost la OBSwim si, asa cum am zis mai sus atmosfera a fost una chiar faina. Aruncati un ochi aici, va faceti o programare si poate cu putin noroc ne vedem acolo. Ah.. nu e o problema daca nu stiti sa inotati, tot cei de la OBSwim te pot ajuta si cu asta.

Ne vedem la bazin!

12573233_10205786444487051_602851241475783305_n

 

 

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *