Select Page

Steaua CSM EximBank rateaza calificarea in Cupa Romaniei – Final Four

Sambata seara am fost impreuna cu un amic sa vedem returul dintre Steaua CSM EximBank si CSM U Oradea. Miza era una mare (biletul catre Final Four-ul Cupei Romaniei) asa ca era un meci ce nu trebuia ratat.

Am ajuns cam cu 30 minute inainte de startul meciului si mi-a placut cand am vazut Sala “Mihai Viteazu” aproximativ 80-90% ocupata, iar multi dintre spectatori erau copii. Bine, la fiecare meci pe care Steaua CSM EximBank il joaca acasa, multi dintre cei veniti sunt copii, poate si pentru ca la jumatatea meciului acestia au posibilitatea de a intra pe parchet si a arunca cateva mingi la cos.

Meciul disputat in tur la Oradea s-a terminat cu victoria gazdelorĀ 77-76, asa ca o victorie la 2 puncte a Stelei nu ar fi fost greu de realizat. Totusi nu am asistat la o victorie a Stelei, acestia cedand cu scorul deĀ 72-76 (mai multe detalii aici).

Totusi nu toti cei prezenti la meci au plecat tristi de la meci. In pauza meciului, un suporter a avut sansa de a castiga 500 lei in urma unui concurs daca intr-un minut va reusi sa marcheze de sub panou, de la linia de libere, din spatele semicercului si de la jumatatea terenului. Exact cand a expirat timpul sau sa spun “at the buzzer” norocosul suporter a reusit sa marcheze de la jumatatea terenului si sa castige premiul pus la bataie de cei de la Steaua CSM EximBank.

Asadar Steaua CSM EximBank pierde biletul spre Final Four-ul Cupei Romaniei dupa un meci modest al gazdelor, acesta fiind ultimul meci al lui Hristu Sapera la carma ros-albastrilor, cele doua parti cazand de comun acord asupra desfacerii contractului.

12544727_10153365581385687_1260584238_o

Cupa Romaniei – Steaua CSM EximBank vs CSM CSU Oradea


 

Foto

 

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *