Select Page

Astazi suntem toti stelisti, da? Steaua CSM EximBank vs Unics Kazan

Astazi Steaua CSM EximBank este in fata unui nou test in EuroCup. Ros-albastrii primesc vizita celor de la Unics Kazan, una dintre echipele care in opinia mea au sanse la castigarea trofeului.

In prima mansa Steaua a cedat in Rusia, scor 68-94, asa ca ma astept la un meci greu in aceasta seara la Sala Polivalenta. Totusi Steaua CSM EximBank a castigat ultimele 3 meciuri disputate (vs Dinamo Bucuresti, vs Buducnost si vs Gaz Metan Medias), asa ca jucatorii au un moral bun inaintea acestui meci. O alta veste buna pentru stelisti este aceea ca Gerald Lee si Pankracije Barac sunt 100% refacuti din punct de vedere medical.

Din lotul experimentat al celor de la Unics Kazan, doi jucatori ies in evidenta: Keith Langford si Quino Colom. Langford are un CV impresionant, in 2014 fiind cel mai bun marcator din Euroliga. Sezonul acesta, americanul are o medie/meci de aproximativ 20 de puncte. Colom este unul dintre cei mai buni pasatori din EuroCup, iar in acest sezon are o medie de aproximativ 9 pase decisive/meci.

Steaua CSM EximBank impresioneaza printr-un joc colectiv. Principalii jucatori care au impresionat pana acum sunt Titus Nicoara si Marko Marinovic, insa ma astept ca si ceilalti jucatori sa faca un joc bun. In ultimul meci din EuroCup, Bill Amis a facut un joc excelent, Pankracije Barac, revenit dupa o accidentare care l-a tinut mult timp departe de parchet, a contribuit cu 11 puncte.

Mi-ar placea sa vad acelasi stil de joc pe care Steaua CSM EximBank l-a avut si in meciul disputat impotriva celor de la Buducnost si, asa cum spunea un jucator din NBA, daca vor marca mai multe puncte decat adversarul, vor castiga.

Ne vedem la meci!

11949278_887188138026524_7092014361879524945_n

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *