Select Page

EuroCup: Aris Salonic vs Steaua CSM EximBank

Steaua CSM EximBank s-a deplasat in Grecia, la Salonic pentru a disputa meciul impotriva celor de la Aris. Vestea buna pentru stelisti a venit cateva zile inainte cand pivotul lor, Geral Lee, a primit unda verde de joc. Chiar daca se anunta a fi un meci dificil, Aris avand cea mai buna aparare din EuroCup (aproximativ 68 de puncte primite per meci), Steaua a facut o a doua jumatate de meci buna, insa la final gazdele au reusit sa se impuna cu scorul de 70 66.

Inceputul meciului a apartinut gazdelor, la fel si sfertul al doilea, care au intrat la pauza in avantaj (42-25). La cum aratau lucrurile ma gandeam ca meciul arata precum cel disputat impotriva celor de la Unics Kazan. Totusi sfertul 3 a fost total opusul primei parti. Nu stiu ce le-a spus Hristu Sapera in vestiar stelistilor, insa 24-8 in 10 minute a facut ca sfertul 4 sa fie unul extrem de disputat. In ultimul sfert ambele echipe au trecut la conducere de mai multe ori, insa Aris a fost cea care a oferit lovita de gratie printr-o aruncare de 3 puncte venita in ultimul minut de joc. 70-66 si Aris obtine al 3lea succes din acest sezon de EuroCup, iar Steaua ramane doar cu victoria din prima etapa impotriva celor de la Trabzonspor.

A fost un meci pe care Steaua ar fi putut sa il castige, insa pe final s-a simtit din ce in ce mai mult presiunea pe care fanii veniti la meci (aproximativ 3200) au pus-o pe stelisti. Meciul acesta Steaua a aratat ca poate; diferenta fanii au facut-o. Asa ca “Hai la meci!” saptamana viitoare cand Steaua joaca impotriva celor de la Buducnost, pentru a visa inca o data, la fel cum am facut-o dupa primul meci jucat in Polivalenta. Bilete gasiti pe http://steaua.blt.ro, dar stiti asta deja.

Hai la meci!

11949278_887188138026524_7092014361879524945_n

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *