Select Page

A inceput un nou sezon NBA

Noul sezon NBA a debutat intr-un mare stil. 3 meciuri, 3 rezultate care explica exact ce inseamna spectacolul din NBA.

Detroit Pistons vs Atlanta Hawks e primul meci de pe lista. O echipa care anul trecut nu avea nicio speranta la un loc in Playoff a dat piept cu o echipa care a ajuns pana in Finala Conferintei de Est. Rezultatul? Detroit Pistons a castigat 106-94 pe terenul celor de la Hawks. Primul 5 al celor de la Pistons a fost mai mult decat efectiv, fiecare jucator marcand peste 15 puncte. Kentavious Caldwell-Pope a fost principalul marcator cu 21 de puncte, iar Andre Drummond a terminat cu double double (18 puncte, 19 recuperari). De partea cealalta venit de pe banca de rezerve, Dennis Schroder a terminat cu 20 de puncte. Asadar primul meci, prima surpriza.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls, un meci pe care sigur il vom vedea (sper cat mai tarziu in Playoff), intre doua dintre cele mai bune echipe din Conferinta de Est. Cavs fara Irving si Shumpert, iar Bulls fara Dunleavy au oferit atat presedintelui Barack Obama cat si publicului din United Center un meci spectaculos. Finalul a fost unul pe muchie de cutit cand cu aproximativ 32 secunde ramase, Kevin Love, printr-o reusita din spatele semicercului, face ca tabela sa arate 95-97 in favoarea gazdelor. 10 secunde ramase, acelasi scor, Cavs au posesia prin LeBron care patrunde insa nu reuseste sa marcheze, Gasol trimitand mingea in tribune. “Not in my house!!”. Asadar Chicago Bulls castiga prima disputa cu cei de la Cleveland Cavaliers – 97:95.

Ultimul meci a fost intre Golden State Warriors, campionii NBA din sezonul trecut si New Orleans Pelicans. Cele doua echipe s-au intalnit si in prima runda din Playoff, acolo unde Stephen Curry si ai lui Warriors au trecut fara prea mari probleme de Pelicans. A fost o seara buna pentru cei de la Warriors – steagul ancorat in Oracle Arena, jucatorii si-au primit inelele meritate, iar fanii au plecat fericiti acasa pentru ca GSW a castigat (111-95). Curry a aratat inca o data de ce a fost MVP-ul sezonului trecut, marcand 40 de puncte. Ma asteptam mai mult de la Anthony Davis, jucator care a terminat cu 18 puncte (20% procentajul aruncarilor). Legat de meciul Warriors vs Pelicans o chestie faina s-a intamplat. A fost primul meci care a fost televizat in realitatea virtuala, un stream HD 3D ce oferea spectatorilor noi unghiuri si perspective unice.

Am avut parte de 3 meciuri care au aratat ce inseamna NBA: surprize, dramatism, spectacol. Dupa cum stiti Dolce Sport se va ocupa de televiziarea meciurilor. Sa ne bucuram ca prea am asteptat destul noul sezon.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *