Select Page

EuroCup: Unics Kazan vs Steaua CSM EximBank

Primul meci din acest sezon de EuroCup pentru Steaua CSM EximBank a fost unul in care ros-albastrii au avut multe de invatat. Chiar daca au pierdut in fata celor de la Unics Kazan (scor 68-94), sunt sigur ca urmatorul meci din EuroCup va arata diferit pentru stelisti.

Inainte de meci am vazut o poza cu arena celor de la Unics si ma asteptam ca la ora meciului sala sa fie plina, insa doar 3000 de fani au venit sa vada primul meci din EuroCup al celor de la Unics. Ritmul de joc a fost dictat inca de la inceput de rusi, care au profitat si de un joc timid al stelistilor, diferenta crescand de la un sfert la altul. Diferenta la pauza a fost de 27 puncte in favoarea rusilor, multe dintre punctele inscrise de acestia venind pe fondul unei lipse de comunicare a stelistilor. Totusi in sfertul 3, Steaua a jucat mai agresiv si astfel au reusit sa mai reduca din diferenta, insa din pacate nu au ajuns in punctul in care ar fi putut schimba soarta partidei.

Steaua CSM EximBank pierde astfel primul duel din acest sezon in EuroCup insa apreciez faptul ca antrenorul Stelei, Hristu Sapera, a trimis pe parchet 4 romani. Si daca tot vorbim de romani, Titus Nicoara si Ionut Dragusin nu au facut un meci rau. Titus Nicoara a terminat cu 10 puncte si 9 recuperari in timp ce Ionut Dragusin a avut 7 puncte si 6 recuperari.

Urmatorul meci pentru Steaua CSM EximBank va fi pe 21 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti impotriva celor de la Trabzonspor. Abia astept!

11949278_887188138026524_7092014361879524945_n

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. EuroCup: Aris Salonic vs Steaua CSM EximBank | Mariuscv.com - […] La cum aratau lucrurile ma gandeam ca meciul arata precum cel disputat impotriva celor de la Unics Kazan. Totusi…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *