Select Page

Astazi suntem toti stelisti, da? Unics Kazan vs Steaua CSM EximBank

Steaua CSM EximBank, incepe astazi confruntarea in EuroCup. Primul meci pe care ros-albastrii il vor disputa va fi impotriva celor de la Unics Kazan astazi de la ora 19:00 si va putea fi urmarit pe Digi Sport.

Despre Unics Kazan pot sa va spun ca in sezonul 2007-2008 l-a avut ca jucator pe Virgil Stanescu care a avut o medie pe meci de aproximativ 7 puncte si 4 recuperari. Sezonul trecut, Unics a “cinat” la masa bogatilor din Euroliga, au castigat la Madrid in fata celor de la Real Madrid insa au terminat pe locul 5 in grupa. Drumul acestora a continua in EuroCup unde s-au oprit in semifinale. Totodata Unics Kazan de 10 ani este prezenta in EuroCup, unde ocupa locul 2 la capitolul cele mai multe victorii din aceasta competitie.¬†Asa ca baietii antrenati de Evgeniy Pashutin au ceva experienta in competitiile din Europa.

Din punctul meu de vedere, echipa din Rusia este una dintre cele mai puternice echipe din Europa, asa ca o sa fie o deplasare dificila pentru Steaua. Insa tot in aceasta deplasare dificila baietii pot face un meci mare, pentru ca nu ar fi pentru prima data cand o echipa din Romania reuseste sa doboare un gigant al Rusiei… tot in EuroCup. Garantat o sa fie spectacol!

Returul Steaua CSM EximBank – Unics Kazan va fi in Sala Polivalenta din Bucuresti pe 18 noiembrie.

11949278_887188138026524_7092014361879524945_n

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Astazi suntem toti stelisti, da? Steaua CSM EximBank vs Trabzonspor Medical Park | Mariuscv.com - […] Astazi suntem toti stelisti, da? Unics Kazan vs Steaua CSM EximBank […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *