Select Page

BC Dinamo la primul meci acasa

Am ramas surprins cand am vazut ca in prima etapa din Liga Nationala de Baschet,  BC Dinamo Bucuresti a invins UBT Cluj Napoca, una dintre echipele cu pretentie la titlu. Asa ca nu am vrut sa pierd primul meci al ros-albilor de acasa. Intrarea a fost libera, insa legat de acest aspect, o sa va povestesc cu alta ocazie.

Am ajuns la Sala Polivalenta Dinamo cu aproximativ 30 minunte inainte de startul partidei si am ramas placut surprins cand am vazut ca multe dintre locuri erau deja ocupate. 1630 de spectatori au luat parte la primul meci jucat de Dinamo acasa impotriva celor de la BC Mures si cred ca aproape jumatate dintre acestia erau copii.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe trecand de mai multe ori la conducere. Spre final totusi, “terierii” au fortat mai mult si au reusit sa isi creeze un avans considerabil pentru a-si adjudeca victoria. BC Dinamo Bucuresti – BC Mures 81-69 si astfel ros-albii sunt la a doua victorie in acest sezon din Liga Nationala de Baschet.

Dintre jucatorii remarcati: Sutalo 17 puncte, Babkauskas 13 puncte, Marinov 12 puncte, Sulovic 12 puncte de la BC Dinamo iar de la BC Mures: Barro 18, I. Ivanovic 17, Gajovic 12

Spectatorii vin pentru baschet

Spun asta pentru nu de putine ori, la meciurile pe care le-am vazut am dat peste spectatori care au se bucurau la fiecare cos marcat de cele doua echipe. Asa s-a intamplat si la meciul de aseara cand tipul care s-a asezat langa mine a fost “in delir” la fazele de actiune si punctele inscrise de ambele echipe.

Frumos. Recomand mersul la meciurile de baschet!

image

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *