Select Page

Steaua CSM EximBank – CSM U Oradea primul duel din sezonul 2015-2016

E frumos sa joci cu sala plina, sa ai fani care sa te incurajeze din primul minut pana in ultima secunda. Acesta este primul gand cu care am plecat am plecat eu de la partida dintre Steaua CSM EximBank si CSM Oradea.

Meciul disputat in Sala Mihai Viteazu din capitala nu a fost doar primul meci din sezonul 2015-2016 din Liga Nationala de Baschet pentru Steaua, ci totodata a fost si deschidera galeriei de legenda. Inainte de startul partidei, au fost ancorate tricoul de legenda al lui Andrei Folbert, precum si steagul primului titlu cucerit de ros-albastri.

Pe fundal, tricoul comemorativ al lui Andrei Folbert

Posted by Steaua Baschet on Monday, 5 October 2015

Daca ceremonia a adus un prilej de bucurie pentru fanii stelisti, pe parchet insa lucrurile nu au stat atat de bine pentru ros-albastri care au cedat in fata oradenilor scor 68-72. Nu ma asteptam la acest scor, avand in vedere ca debutul meciului a fost unul excelent pentru gazde, insa m-am bucurat ca am avut parte de un final de meci disputat, fanii veniti la meci sperand intr-o victorie. De aceasta data, CSM Oradea s-a impus insa cred ca in urmatorul duel, “militarii” vor avea mai multe de spus.

Nu a fost seara Stelei. Jocul facut de baietii antrenati de Hristu Sapera a fost in multe momente lipsit de creativitate, mereu a parut ca a lipsit ceva. Sunt sigur ca pentru EuroCup baietii se vor mobiliza si vor arata alta fata. Trebuie!

Totusi nu toti fanii veniti in Sala Mihai Viteazu au plecat tristi. La pauza mare, in urma unui concurs, un copil a plecat acasa cu premiul de 200 lei din partea celor de la SuperBet. Juniorul a reusit sa inscrie de sub panou, de la linia de pedeapsa, din spatele semicercului si de la mijlocul terenului fara nicio problema. Viitorul suna bine, nu?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *