Select Page

Sezonul 2015-2016 pentru Steaua CSM EximBank: provocare si familie

20150909_140804

Am fost la conferinta de presa pe care Steaua CSM EximBank a sustinut-o in Sala Regimentului de Garda “Mihai Viteazu” si doua cuvinte mi-au ramas in minte: provocare si familie.

In fata unui sezon 2015-2016 lung, aproximativ 60 meciuri in Liga Nationala de Baschet, la care adaugam si meciurile din EuroCup, Steaua CSM EximBank se afla in fata unei provocari. Provocare din care, daca e sa ma intrebati, are numai de castigat. Nu ai ocazia in fiecare zi sa joci cu nume mari ale baschetului european: Trabzonspor (21 octombrie), Banvit (28 octombrie), Buducnost (11 noiembrie), Unics Kazan (18 noiembrie) si Aris Salonic (9 decembrie). Toate aceste meciuri, Steaua CSM EximBank le va juca in Sala Polivalenta din Bucuresti incepand cu ora 19:45, asa ca merita sa fiti acolo. Sa joci din aproape 3 in 3 zile pana in luna februarie e din nou o provocare, insa Hristu Sapera, antrenorul ros-albastrilor, e increzator, ceea ce e bine, considerand ca el stie cel mai bine echipa. Referitor la echipa, Virgil Stanescu declara ca Steaua se va intari cu inca un jucator (pe pozitia 5), jucator care evolueaza in momentul de fata in EuroBasket 2015. Oricine ar fi, este binevenit!

20150909_135529-1In general cand te afli in fata unei provocari, totul pare mai usor cand stii ca ai familia in spate. In cazul acesta, in acesta familie sunt si fanii. Asa cum spunea si Bill Amis, Steaua are cei mai infocati suporteri, ma astept sa ii vad cu mic cu mare in Sala Polivalenta din Bucuresti atat la meciurile din EuroCup cat si la derby-urile din Liga Nationala de Baschet. Daca tot am pomenit de EuroCup, Steaua CSM EximBank a scos deja abonamentele la vanzare si puteti sa le achizitionati de pe http://steaua.blt.ro !

Mai este putin. Ne vedem la meci, da?

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Astazi suntem toti stelisti, da? Steaua CSM EximBank vs Trabzonspor Medical Park | Mariuscv.com - […] primul rand ma astept la o victorie. La conferinta de presa organizata de Steaua, antrenorul ros-albastrilor, Hristu Sapera, spunea ca…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *