adidas + James Harden = Fear The Beard

james-harden-adidas-360x240Nu stiu cati dintre voi stiu exact dar James Harden a trecut de la Nike la adidas. Cei de la adidas i-au facut barbosului de la Houston Rockets „an offer you can’t refuse”: 200 milioane dolari pe o durata de 13 ani.

Ca si in cazul lui Kevin Durant – cei de la Under Armour i-au facut acestuia o oferta de 300 milioane de dolari/10 ani, cei de la Nike puteau sa egaleze… sa preia ei oferta si sa-l tina pe Harden in familia lor. Insa nu au facut-o. Nu stiu daca Harden si-ar fi dorit ca Nike sa il tina sub aripa lor, insa eu chiar ma bucur ca barbosul a ajuns in tabara celor de la adidas. In toti anii petrecuti la Nike, Harden nu a avut o pereche facuta special pentru el si totusi vorbim de un jucator care de la an la an impresioneaza (nu, Nike Crusaider nu au fost facuti special pentru el)

E o suma mare? Considerand potentialul jucatorului, as spune ca nu. De cand imbraca tricoul celor de la Houston Rockets, James Harden are o medie pe meci de aproximativ 26 puncte, 5 recuperari, 6 pase decisive, asa ca viitorul suna bine pentru barbos. Nu stiu exact ce clauze sunt in acel contract insa 13 ani mi se pare cam mult.

In echipa adidas, Harden va fi „coleg” cu Damian Lillard, John Wall, Derrick Rose, Tim Duncan, Serge Ibaka, Andrew Wiggins, Ricky Rubio etc. Majoritatea au deja cate un „signature shoe” (D.Rose, D.Lillard, J.Wall) restul avand modele personalizate, asa ca ma astept ca Harden sa fie urmatorul jucator cu propria „colectie” de adidasi.

Per total ma bucur ca Harden a ajuns in tabara brandului german…mi se pare ca ar fi mult mai potrivit pentru acesta decat Nike. Asa ca abia astept sa vad primul model facut special pentru barbos. adidas + boost + James Harden = Fear The Beard

Foto

4 gânduri despre „adidas + James Harden = Fear The Beard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s