Select Page

adidas + James Harden = Fear The Beard

james-harden-adidas-360x240Nu stiu cati dintre voi stiu exact dar James Harden a trecut de la Nike la adidas. Cei de la adidas i-au facut barbosului de la Houston Rockets “an offer you can’t refuse”: 200 milioane dolari pe o durata de 13 ani.

Ca si in cazul lui Kevin Durant – cei de la Under Armour i-au facut acestuia o oferta de 300 milioane de dolari/10 ani, cei de la Nike puteau sa egaleze… sa preia ei oferta si sa-l tina pe Harden in familia lor. Insa nu au facut-o. Nu stiu daca Harden si-ar fi dorit ca Nike sa il tina sub aripa lor, insa eu chiar ma bucur ca barbosul a ajuns in tabara celor de la adidas. In toti anii petrecuti la Nike, Harden nu a avut o pereche facuta special pentru el si totusi vorbim de un jucator care de la an la an impresioneaza (nu, Nike Crusaider nu au fost facuti special pentru el)

E o suma mare? Considerand potentialul jucatorului, as spune ca nu. De cand imbraca tricoul celor de la Houston Rockets, James Harden are o medie pe meci de aproximativ 26 puncte, 5 recuperari, 6 pase decisive, asa ca viitorul suna bine pentru barbos. Nu stiu exact ce clauze sunt in acel contract insa 13 ani mi se pare cam mult.

In echipa adidas, Harden va fi “coleg” cu Damian Lillard, John Wall, Derrick Rose, Tim Duncan, Serge Ibaka, Andrew Wiggins, Ricky Rubio etc. Majoritatea au deja cate un “signature shoe” (D.Rose, D.Lillard, J.Wall) restul avand modele personalizate, asa ca ma astept ca Harden sa fie urmatorul jucator cu propria “colectie” de adidasi.

Per total ma bucur ca Harden a ajuns in tabara brandului german…mi se pare ca ar fi mult mai potrivit pentru acesta decat Nike. Asa ca abia astept sa vad primul model facut special pentru barbos. adidas + boost + James Harden = Fear The Beard

Foto

About The Author

3 Comments

 1. Cosmin Cengher

  Și uneori stai și te gândești la câți bani se învârt doar pentru că joci bine..

  Reply
  • Marius Vasilescu

   Da. Pentru ca si ei la randul lor, prin prestatiile lor, produc bani pentru brandurile pe care le reprezinta.

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. adidas lanseaza Vol. 1 – Mariuscv.com - […] acum ceva timp ca adidas l-a adus in familie pe James Harden, jucatorul celor de la Houston Rockets si…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *