Select Page

Cum a fost la Bloggers Lan Party 8

Sambata care tocmai ce s-a dus, la Bloggers Lan Party (blp8) a fost precum o zi de reuniune. Imediat dupa ora 11, Impact Hub a inceput sa se umple atat cu bloggeri cat si cu cititori. Ne-am strans atat de multi incat tizul meu spunea ca era cat pe ce ca Summer Well sa se amane din lipsa de spectatori.

Si daca tot am pomenit de reuniune, incep sa cred ca Bloggers Lan Party fara un Vasilescu nu are niciun farmec. La blp8 am fost 3: un Marius Vasilescu, un Marius Vasilescu si un Mihai Vasilescu. Familie mare, ce vorbesti…

#teamvasilescu v2 #blp8

A photo posted by Marius Vasilescu (@90revolution) on

Pe langa socializare, am avut parte si de cateva turnee de Mortal Kombat X, Fifa si HearthStone. La Mortal Kombat stiti povestea de data trecuta (R3 R3 – nu, nici pana azi nu am aflat exact ce se intampla cu R3). In schimb am ajuns pana in semifinala ceea ce zic ca e un pas inainte. La Fifa a fost ceva mai intersant.. infrangerea a venit ceva mai greu. Ce vrei, baschetul nu e precum fotbalul. Dar oricum a fost bine, ba chiar am reusit sa marchez 2 goluri. Si daca tot vorbeam de familie, ei bine Mihai a castigat un turneu Fifa asa ca onoarea familiei nu a ramas patata. HearthStone nu am jucat, in schimb i-am urmarit pe fiecare, le-am facut un profil psihologic, ca sa nu ma surprinda cu nimic turneele viitoare.

Posted by revoblog.ro on Sunday, 9 August 2015

Daca agilitatea mi-am testat-o la jocurile pe consola, rabdarea si atentia mi-a fost pusa la incercare de HTC. Acestia au pus la bataie HTC One M9. Tot ce trebuia sa faci era sa obtii cel mai mare punctaj la jocul Duet. Nu o sa va dau prea multe detalii, intrati pe Google Play sau App Store, il instalati si vedeti atunci cu ce se mananca. Eu unul il recomand.

Apropo de mancare. Puterile noastre au fost incarcate cu grija de Calif care nu ne-au lasat la greu. Probabil multe victorii de la turnee se datoreaza pranzului de la ei.

Si cum prea multa joaca strica, sau cel putin asa se spune, ne-am reunit seara la Shoteria, un alt loc pe care vi-l recomand pentru iesirile in oras. Atmosfera faina, iar barmanii stiu cum sa te faca sa simti ca in fiecare zi e weekend.

image

All in all, a fost bine la blp8. O reuniune de familie. Poate chiar mai mult de atat. Astept urmatoarea reuniune.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut,Bitdefender Antivirus, HTC, Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox, cu susținerea Impact Hub.

image

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *