Hai cu mine la Bloggers Lan Party #8

afisblp8

In cazul in care nu stii ce se intampla la Bloggers Lan Party (#blp) hai sa iti fac un mic rezumat. Stii cum in liceu chiuleai de la ore si mergeai in salile de jocuri pentru 40 minute de „glorie”? Eh cam asta poti face si aici doar ca de data asta nu vei avea nicio absenta, te vei distra mult mai bine si vei cunoaste oameni faini.

11828590_465376940309659_1288707865541532238_nUn maraton de 10 ore de jocuri pe PS4, PC, mobile, boardgames plus multe alte surprize de la organizatori iti vor face ziua de sambata de neuitat + after party la Shoteria.

Bun. Ce trebuie sa faci ca sa vii cu mine la #blp8? Simplu. Fiind editia #8, te provoc sa lasi un comentariu cu numele celui mai bun jucator din NBA care a imbracat tricoul cu numarul 8. Si ca sa te ajut, iti dau si un indiciu: Los Angeles Lakers.

Primul care va raspunde va veni cu mine sambata 08.08.2015, ora 11:00 la Impact Hub la Bloggers Lan Party. Asa ca primul venit, primul servit.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

3 gânduri despre „Hai cu mine la Bloggers Lan Party #8

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s