Hai sa vorbim despre adidasi de baschet: Air Jordan IV

Ca urmare a succesului Air Jordan III, Tinker Hatfield a creat unul dintre cele mai confortabile si apreciate modele si anume Air Jordan IV. Logo-ul „Jumpman” si-a facut a doua aparitie, dar de aceasta data „Flight” era adaugat sub acesta.

Michael Jordan, in Air Jordan IV a participat pentru a cincea oara consecutiv in All Star Game si pentru al treilea an consecutiv, acesta era cel mai bun marcator al ligii. Cel mai memorabil moment pe care Michael l-a avut in Air Jordan IV a fost meciul din Playoff din 1989 impotriva celor de la Cleveland Cavaliers, moment care a ramas in istorie ca „The Shot”.

AirJordan4_GALLERY

Daca cauti pe Google „The Shot” (hai sa te ajut eu), la categoria imagini, cel mai probabil o sa apara o poza cu faimoasa aruncare a lui MJ din 89′. Cu 3 secunde ramase din timpul regulamentar, Michael Jordan primeste mingea si reuseste „at the buzzer” cosul victoriei, chiar daca Craig Ehlo a incercat sa il opreasca. Mereu mi s-a parut ca imediat dupa ce Jordan reuseste cosul victoriei, acesta il loveste pe Ehlo in timpul celebrarii momentului.

Bineinteles ca si echipa de marketing de la Nike nu a stat degeaba si alaturi de Mars Blackmon, Michael Jordan a mai aparut in cateva recleme.
Urmeaza Air Jordan V

Un gând despre „Hai sa vorbim despre adidasi de baschet: Air Jordan IV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s