Select Page

Hai sa vorbim despre adidasi de baschet: Air Jordan IV

Ca urmare a succesului Air Jordan III, Tinker Hatfield a creat unul dintre cele mai confortabile si apreciate modele si anume Air Jordan IV. Logo-ul “Jumpman” si-a facut a doua aparitie, dar de aceasta data “Flight” era adaugat sub acesta.

Michael Jordan, in Air Jordan IV a participat pentru a cincea oara consecutiv in All Star Game si pentru al treilea an consecutiv, acesta era cel mai bun marcator al ligii. Cel mai memorabil moment pe care Michael l-a avut in Air Jordan IV a fost meciul din Playoff din 1989 impotriva celor de la Cleveland Cavaliers, moment care a ramas in istorie ca “The Shot”.

AirJordan4_GALLERY

Daca cauti pe Google “The Shot” (hai sa te ajut eu), la categoria imagini, cel mai probabil o sa apara o poza cu faimoasa aruncare a lui MJ din 89′. Cu 3 secunde ramase din timpul regulamentar, Michael Jordan primeste mingea si reuseste “at the buzzer” cosul victoriei, chiar daca Craig Ehlo a incercat sa il opreasca. Mereu mi s-a parut ca imediat dupa ce Jordan reuseste cosul victoriei, acesta il loveste pe Ehlo in timpul celebrarii momentului.

Bineinteles ca si echipa de marketing de la Nike nu a stat degeaba si alaturi de Mars Blackmon, Michael Jordan a mai aparut in cateva recleme.
Urmeaza Air Jordan V

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hai sa vorbim despre adidasi de baschet: Air Jordan V – Mariuscv.com - […] zilei in februarie 1990 iar cel responsabil cu designul a fost tot Tinker Hatfield. Comparativ cu modelul precedent, V-ul…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *