Select Page

Legendele de la Bulls vs All Time Lakers

Am vazut recent ca Shaq a postat pe contul sau de Instagram ca intr-un meci dintre legendele care au imbracat tricoul celor de la Chicago Bulls si cea mai buna echipa a celor de la LA Lakers, echipa din Los Angeles ar castiga la o diferenta de 50 puncte.

We would beat em by fifty "what you think". Let me know and don't hold back

A photo posted by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on

Pana sa aflu parerea voastra, sa detaliem putin. Nu exista nicio indoiala ca echipa din sezonul 95′-96′ din NBA a celor de la Chicago Bulls este cea mai buna echipa a tuturor timpurilor. O confirma si recordul de 72 victorii si 10 infrangeri. In viziunea lui (Shaq) primul 5 pentru Lakers ar fi compus din Magic Johnson, Kobe Bryant, Elgin Baylor, Shaq si Kareem Abdul Jabbar in timp ce pentru Bulls titularii ar fi fost Derrick Rose, Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman si Horace Grant. Avantajul celor de la Lakers in acest “duel” consta in faptul ca de-a lungul timpului echipa “in purple and gold” a avut mai multe legende decat cea a taurilor, dovada ca din acest prim 5 lipsesc nume precum Jerry West, Wilt Chamberlain sau James Worthy spre deosebire de Chicago Bulls unde legendele au fost ceva mai putine.

Fie ca i-as analiza din punct de vedere individual, fie ca i-as analiza ca echipa, i-as vedea pe cei de la Lakers castigand. Dar am o intrebare: Cine antreneaza cele doua echipe? Primul gand ar fi Phil Jackson pentru tauri si Pat Riley pentru Lakers. Oricum indiferent de cauza, nu vad cum Lakers ar fi castigat la o asa diferenta.

La final i-as propune lui Shaq un alt duel: All Time Lakers vs All Time Celtics. Zic ca e o idee mai interesanta.


Foto: Instagram

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *