Select Page

Guest post – Hai pe Kiseleff!

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi asa ca cei mici si cei mari isi petrec majoritatea timpulului liber in aer liber. Si cum poti sa-ti petreci timpul cat mai sanatos si distractiv in natura? Exact, ati ghicit! Facand sport. Pentru amatori dar nu numai, spoturile in aer liber sunt benefice, neavand limita de varsta. Si nu mare imi este mirarea sa vad ca din ce in ce mai multe evenimente dedicate acestui tip de activitate se desfasoara in Bucuresti – ceea ce este de bun augur, tinand cont de celebra vorba Mens Sana in Corpore Sano.

Astazi vrea sa va vorbesc despre Via Sport, un evenimentĀ  pe care il urmaresc de cativa ani si care are ambitia de a avea loc an dupa an pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti, timp de mai multe weekenduri la rand. Asa cum chiar oganizatorii spun, Via Sport este un proiect ambitios, inceput in 2010 si aflat deja la cea de-a 5-a editie, care isi propune sa promoveze activitatea fizica in randul rezidentilor orasului Bucuresti.

Recunosc ca am fost sceptica cu privire la repetitivitatea lui de-a lungul timpului insa surpriza, an de an Via Sport se intorcea in centrul Bucuresti-ului, cu si mai multi participanti & fani an dupa an.

Cu locuri special amenajate, atat cei mici cat si cei mai in varsta se pot bucura de sporturi care sa le readuca cheful de sanatate si frumos šŸ™‚ Iar cei dornici de competitii amatoare sunt si ei asteptati weekend de weekend in alveolele puse la dispozitie de catre orgnizatori.

Pe langa timpul sanatos petrecut in aer liber jucand sportul preferat, va puteti bucura de vecinatatea parcului Kiseleff (o frumusete cu aer interbelic cum rar mai gasesti in zbucuimatul Bucuresti al secoluluiĀ  XXI), de zone in care va puteti relaxa citind o carte, dar si de o inghetata buna si racoroasa sau de giumbuslucurile unui clown.

Si da, salut implicarea tuturor brandurilor care sustin acest eveniment, pentru ca orice initiativa benefica intregii comunitati, merita sprijinita.

Asadar, daca nu stiti ce sa faceti in weekendul acesta sau pur si simplu sfarsitul de saptamana va gaseste in Bucurestiul torid, faceti o plimbare si pana pe Kiseleff – sigur va va umple de energie cat pentru o intreaga saptamana.

Ne vedem acolo! šŸ™‚

Ariela

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *