Select Page

Coca-Cola Pop-Up Store

image

Daca ati trecut prin Piata Universitatii era imposibil sa nu va sara in ochi Coca-Cola Pop Up Store. Anul acesta sticla Coca Cola a implinit 100 de ani asa ca pana pe 24 iunie mai aveti sansa sa plecati acasa cu o sticla personalizata. Ce mi se pare fain e ca acel contur al sticlei a ajuns sa fie recunoscut foarte usor, la fel ca si logo-ul Coca Cola unde e suficient sa vezi doar forma literelor si deja stii ca este vorba de Coca Cola.

Imi place conceptul de pop up store pe care cei de la Coca Cola l-au prezentat. Pe langa posibilitatea de a-ti personaliza sticla Coca Cola, poti cumpara multe alte lucruri misto. De la tricouri, penare, balsam de buze, sepci, genti pana la trollere – care arata chiar foarte bine. As fi imagevrut sa plec acasa cu cateva tricouri, dar din pacate nu am mai gasit marimea S (de la Superman, bineinteles). Nu m-am lasat pagubas si am plecat cu doua seturi de sosete. Preturile nu mi s-au parut foarte mari – pe sosete am dat 32 lei, iar tricourile erau aproximativ 30 lei.

Nu uitati 24 iunie (intre orele 10-21) e ultima zi si e pacat sa nu dati o fuga pana in Piata Universitatii pentru ca e imposibil sa nu va placa.

P.S. Sigur o sa port o pereche de sosete si la un meci de baschet.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *