D.Rose, Pierce si apoi LeBron marcheaza in ultima secunda

Incepe sa fie deja traditie in runda 2 din Playoff-ul din NBA ca echipele sa castige in ultima secunda. Startul l-a dat Derrick Rose vineri seara in meciul 3 impotriva celor de la Cavs. 3 puncte marcate cu putin noroc – cu panoul, au adus bucuria in United Center. 2-1 si „regele” parea redus la tacere.

Sambata seara, Washington Wizards au primit vizita celor de la Atlanta Hawks. A fost un meci sub asteptarile mele, un meci pe care Wizards l-au controlat inca din primul sfert. Insa sa ai un avans de 21 puncte cu 8 minute ramase de joc si pe final sa tremuri, nu e chiar ok. Acum cateva meciuri, Paul Pierce spunea dupa ce a marcat cosul victoriei, ca pentru asta cei de la Wizards l-au adus in Washington. Acum, cu cateva secunde ramase, scorul egal, Pierce primeste mingea si castiga meciul.

Spuneam ca regele parea redus la tacere dupa ce Rose a castigat meciul 3. Duminica, in United Center, LeBron James aduce victoria celor de la Cavs tot in ultima secunda. Chiar daca a avut o seara sub asteptari – 4 faulturi, 8 greseli nefortate, 1-7 din spatele semicercului, LeBron James si-a mai spalat din pacate prin acel buzzer beater. 2-2 si daca pana acum nu erati convinsi ca e o serie disputata, va spun sigur ca urmatoarele meciuri se vor juca pe muchie de cutit.

Dintre cele 3 buzzer beaters din acest weekend nu stiu pe care sa il aleg ca favorit. Oricum sa ai 3 meciuri castigate in ultima secunda in 72 ore, e remarcabil. Sper ca finala de Playoff sa fie la fel de disputata.

Intrebarea ramane: D.Rose, Pierce sau LeBron?

2 gânduri despre „D.Rose, Pierce si apoi LeBron marcheaza in ultima secunda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s