Drumul catre titlu: Energia Tg Jiu – BCM U Pitesti

Gorjenilor nu le-au trebuit decat 3 meciuri pentru a trece in faza superioara a Playoff-ului. Recunosc ca nu am vazut primele doua meciuri, ci doar am vazut rezultatele(76-74; 89-77), insa meciul 3 nu mi-a scapat.

In fata propriilor suporteri, BCM Pitesti a inceput bine meciul, terminand in avantaj primele doua sferturi. Parea ca va fi o victorie a gazdelor, insa baschetul mi-a arat inca o data unul dintre motivele pentru care imi este drag (hmm…). Intorsi de la vestiare, jucatorii antrenati de Antonis Constantinides au prins… energie si au reusit sa intoarca soarta meciului in doar 10 minute. Ultimul sfert a fost unul strans, insa la final Energia a triumfat. 

3-0 si Energia este prima echipa care s-a calificat in semifinalele Playoff-ului. Sincer la cat de faine au fost meciurile as fi vrut sa vad inca un meci intre cele doua, dar pe de alta parte inteleg de ce „s-a grabit” Energia sa termine cat mai repede seria. Final-Four-ul EuroChallenge bate la usa, asa ca gorjenii au timp sa se pregateasca pentru ce va fi in Turcia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s