Select Page

Drumul catre titlu: CSU Asesoft – BC Timisoara

Poate cea mai disputata serie de Playoff este cea dintre CSU Asesoft Ploiesti si BC Timisoara. Dupa ce in Cupa Romaniei cei de la BC Timisoara le-au “furat” locul in Final Four ploiestenilor, Asesoft avea o revansa de luat.

Duelul din primul meci a explicat inca o data de ce un meci de baschet trebuie jucat pana in ultima secunda. Ploiestenii au inceput bine meciul, insa treptat au cam cedat din initiativa, ultimele minute aducand un meci strans in Sala Olimpia. Jucatorul celor de la BC Timisoara, Zlatko Jovanovic, a naruit sperantele ploiestenilor intr-o victorie exact in ultima secunda, cand a reusit sa fructifice aruncarea sa din spatele semicercului. Astfel BC Timisoara castiga 82-80 disputa cu CSU Asesoft, preluand conducerea 1-0.

Meciul doi, disputat sambata, mi-a lasat urmatoarea impresie: Don’t wake up the sleeping giant. Spun asta pentru ca CSU Asesoft a aratat o cu totul alta fata, castigand fara mari probleme: 79-57. La Timisoara au fost doua meciuri de foc. Spun doar doua pentru ca Asesoft a reusit sa castige ambele partide si s-a calificat in semifinala unde va juca impotriva celor de la Energia Tg Jiu.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *