Select Page

Cand ai platit ultima data un bilet pentru un meci de baschet?

20150128_191245_Pano

Acum ca Play-off-ul bate la usa, echipele dorind sa aiba in spate fanii si-au pus la vanzare biletele pentru meciurile de acasa. Ce mi-a atras atentia a fost faptul ca CSU Asesoft Ploiesti le-a dat fanilor doua optiuni: gratis sau cumpararea de bilete “Play-off” (detalii aici). 1 Bilet = Respect. Mesajul trasnsmis mi se pare unul foarte bun si sper sa fie inteles de fani.

Cu totii stim ca ploiestenii au permis fanilor sa intre in Sala Olimpia fara a plati biletul la majoritatea meciurilor jucate la Ploiesti, exceptie facand meciurile de EuroCup. Nu mi s-a parut o idee prea buna, pentru ca e normal sa platesti un bilet atata timp cat vrei sa vezi un meci de baschet. Sunt sigur ca atat jucatorii cat si staff-ul echipei nu fac voluntariat pentru echipa de baschet. Si nu vorbim despre orice echipa, vorbim de echipa care in ultimii ani a contribuit la ridicarea nivelului de joc din baschetul romanesc. Vorbim de echipa care a avut o campanie buna in EuroCup. Vorbim de echipa care a adus jucatori cu un CV impresionant (Daniel “Dee” Brown, Jarvis Hayes etc). Vorbim de echipa care a investit mult pentru a ajunge unde este acum. Vorbim de una dintre cele mai cunoscute echipe de baschet din Romania, echipa care sezon de sezon face spectacol in salile de baschet din tara.

IMG_20150126_220505Dar sa revenim la bilete. Bucurestean fiind, am mers de mai multe ori in Sala Olimpia din Ploiesti. Au fost doua momente cand am intrat gratis in arena din Ploiesti: acum cativa ani la un meci din EuroCup si in meciul 5 de Playoff impotriva celor de la CSM Oradea. In rest am avut fie abonament, fie bilet, pentru ca, repet, asa este normal. Biletele “Play-off” costa 30 lei si sunt valabile pe toata perioada cat CSU Asesoft joaca in Playoff. Adica cu 30 lei poti vedea de la 2 meciuri pana la … meciul 5 din finala (asta daca ploiestenii ajung in finala). Nu stiu ce inseamna¬†30 lei pentru voi, dar va spun ce inseamna pentru mine: un set de sosete de baschet, taxa pentru un turneu de baschet 3×3 (primesc 5 lei rest), cateva sticle de suc, un pranz in oras etc. (nu vreau sa zic chestii de genu aproape jumatate de abonament la metrou, sau jumatate de tricou/camasa).

Asadar, pentru meciurile din Play-off, fanii pot cumpara bilete sau sa vina gratis in Sala Olimpia. Tu ce alegi?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *