Select Page

Topul fanilor in Liga Nationala de Baschet

De multe ori am auzit jucatori spunand ca publicul este un al 6lea jucator pe parchet. Cumva inteleg, cand ai sustinerea publicului indiferent de scorul de pe tabela, altfel circula mingea.

20150128_191245_PanoFederatia Romana de Baschet a afisat clasamentul spectatorilor prezenti la meciurile de baschet. In cele aproximativ 10 meciuri (+/- 1) jucate in fata propriilor fani, echipele din Ardeal sunt in top…tot “Banatul e fruncea“. Conform statisticii, U-Banca Transilvania are cei mai multi spectatori la meciuri, aproximativ 1810, apoi BC Mures – 1466 si CSMU Oradea – 1348. La coada acestui clasament se afla Steaua CSM EximBank cu 80 spectatori si CSU Asesoft Ploiesti cu 200 spectatori pe meci. E adevarat, Sala “Mihai Viteazu” din capitala este o sala mica, insa la CSU Asesoft care e motivul?

wpid-wp-1417300851792.jpegClasica intrebare ramane: de ce nu avem mai multi spectatori la meciurile de baschet? In opinia mea, baschetul romanesc este din ce in ce mai spectaculos si se afla pe o panta ascendenta.  Rezultatele se vad: CSU Asesoft Ploiesti a lasat o impresie buna in campania din EuroCup, Energia Tg Jiu este calificata in Top 8 EuroChallenge, iar SCMU in sferturile de finala Balkan League. Si asta doar in Europa, fara a mai mentiona duelurile din campionat.

Eu zic ca merita sa “rupeti” 2 ore din weekend pentru a vedea un meci de baschet, mai ales ca pretul biletelor nu este unul foarte mare, iar showul de pe parchet este minunat.

Clasamentul fanilor il gasiti aici.

P.s. Unde e CSU Atlassib Sibiu?

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Topul fanilor in Liga Nationala de Baschet (update) | Mariuscv.com - […] Topul fanilor in Liga Nationala de Baschet […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *