Select Page

Energia Tg Jiu in Top8 EuroChallenge

Energia Tg Jiu a obtinut in Sala Sporturilor din Targu Jiu poate cea mai importanta victorie din istoria clubului: 90-89 impotriva celor de la BC Astana. O victorie care nu numai ca ii claseaza pe gorjeni pe prima pozitie in Grupa I, dar este si cea mai buna performanta a unei echipe romanesti in EuroChallenge.

Jucatorii antrenati de Antonis Constantinides au avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a stabili scorul final. O repriza in care BC Astana a avut un avans de 4 puncte pana spre final. Cu 1 minut 40 inainte de final, coordonatorul de joc al celor de la Energia, G. Watson a iesit la rampa, finalizand aruncare dupa aruncare. Ultimele secunde i-au avut pe oaspeti in prim plan, insa nici aruncarile din spatele semicercului sau cele de 2 puncte nu au vrut sa intre in cos.

Principalii marcatori de la Energia Tg Jiu au fost Giordan Watson – 23 puncte, 4 pase decisive, Andreas Glyniadakis – 16 puncte, 6 recuperari, Nemanja Milosevic – 15 puncte, 8 recuperari, Louis Darby – 14 puncte, Porter Troupe – 11 puncte, 5 pase decisive.

In urma acestei victorii, Energia este deja calificata in Last8 in EuroChallenge, chiar daca gorjenii mai au de disputat un meci impotriva celor de la Enel Basket Brindisi.

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Topul fanilor in Liga Nationala de Baschet | Mariuscv.com - […] Rezultatele se vad: CSU Asesoft Ploiesti a lasat o impresie buna in campania din EuroCup, Energia Tg Jiu este calificata in…
  2. Succesul Energiei Targu Jiu | Mariuscv.com - […] ca la inceputul campaniei din EuroChallenge nu ma asteptam sa ajunga pana aici (si inca nu s-a terminat drumul),…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *