Energia Tg Jiu in Top8 EuroChallenge

Energia Tg Jiu a obtinut in Sala Sporturilor din Targu Jiu poate cea mai importanta victorie din istoria clubului: 90-89 impotriva celor de la BC Astana. O victorie care nu numai ca ii claseaza pe gorjeni pe prima pozitie in Grupa I, dar este si cea mai buna performanta a unei echipe romanesti in EuroChallenge.

Jucatorii antrenati de Antonis Constantinides au avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a stabili scorul final. O repriza in care BC Astana a avut un avans de 4 puncte pana spre final. Cu 1 minut 40 inainte de final, coordonatorul de joc al celor de la Energia, G. Watson a iesit la rampa, finalizand aruncare dupa aruncare. Ultimele secunde i-au avut pe oaspeti in prim plan, insa nici aruncarile din spatele semicercului sau cele de 2 puncte nu au vrut sa intre in cos.

Principalii marcatori de la Energia Tg Jiu au fost Giordan Watson – 23 puncte, 4 pase decisive, Andreas Glyniadakis – 16 puncte, 6 recuperari, Nemanja Milosevic – 15 puncte, 8 recuperari, Louis Darby – 14 puncte, Porter Troupe – 11 puncte, 5 pase decisive.

In urma acestei victorii, Energia este deja calificata in Last8 in EuroChallenge, chiar daca gorjenii mai au de disputat un meci impotriva celor de la Enel Basket Brindisi.

2 gânduri despre „Energia Tg Jiu in Top8 EuroChallenge

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s