Select Page

Final Four se va disputa la Pitesti

Daca anul trecut Final Four-ul Cupei Romaniei la Baschet Masculin s-a disputat la Ploiesti, anul acesta tot un oras din apropierea capitalei va fi gazda.

In perioada 2-3 aprilie, Sala Sporturilor din Pitesti va fi martora unor meciuri mai mult decat interesante. Conform Federatiei Romane de Baschet, meciurile vor fi urmatoarele:

02.04.2015 (semifinale Final 4 Cupa Romaniei, masculin)
CSU Atlassib Sibiu BC Mures
CSU Asesoft Ploiesti / BC Timisoara* BCM U Pitesti
03.04.2015 (finale)
Invinsa Semifinala 1 Invinsa Semifinala 2
Invingatoare Semifinala 1 Invingatoare Semifinala 2

*Meciurile dintre CSU Asesoft Ploiesti si BC Timisoara (restanta din sferturile de finala) se vor disputa pe data de 18.03 (Ploiesti), respectiv 25.03 (Timisoara).

Ma bucur ca BCM U Pitesti a castigat licitatia pentru a organiza Final Four-ul Cupei Romaniei la Baschet Masculin si sunt convins ca in Sala Sporturilor din Trivale va fi un show baschetbalistic asa cum am vazut si anul trecut la Ploiesti, in compania unui public minunat. Data mi se pare una putin nepotrivita (joi, vineri) si personal as fi optat ca Final Four-ul sa se joace in weekend, la fel ca anul trecut. Pe de alta parte, poate data nu a depins de ei. Nu stiu.

Cert e ca pe 2-3 aprilie la Pitesti vom vedea baschet. Poate anul acesta echipa gazda va ridica cupa deasupra capului. Ramane de vazut.

2-3 aprilie la Pitesti. Da?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *