Select Page

Gerald Lee alege Liga Endesa

Jucatorul de 27 ani a ales sa isi continue cariera in Spania, in Liga Endesa, la UCAM Murcia. Sincer ma asteptam cumva ca pivotul finlandez sa plece de la ploiesteni, acestuia expirandu-i contractul la finalul drumului din EuroCup. Un alt semn a fost acela ca in ultima vreme, fostul sau coleg din colegiu, Chris Cooper, a primit din ce in ce mai multe minute, Lee venind de pe banca de rezerve (vezi meciul Valencia Basket – CSU Asesoft).

Intr-un fel imi pare rau ca Gerald Lee nu va mai face parte din lotul ploiestenilor, fiind unul dintre jucatorii pe care i-am urmarit de ceva timp incoace. Pe de alta parte imi dau seama ca fiecare jucator de baschet doreste sa joace la echipe puternice, alaturi de jucatori cu o vasta experienta. E dorinta fiecaruia de a evolua. Plus ca, nu e ca si cum Lee nu a lasat impresie buna la Asesoft: un titlu si o SuperCupa, plus meciuri excelente in EuroCup impotriva unor echipe precum Lietuvos Rytas, Hapoel Jerusalem, Krasny Oktyabr sau Valencia Basket.

„CSU Asesoft va rămâne mereu în inima mea. La Ploieşti am cunoscut oameni de calitate, jucători importanţi şi am crescut ca baschetbalist într-un mediu sănătos. Trofeele cucerite, titlul şi Supercupa, precum şi victoriile din EuroCup reprezintă momente de referinţă pentru cariera mea. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din conducere, colegilor, dar şi fanilor pentru un an şi jumătate absolut memorabil”, a declarat finlandezul (conform csuasesoft.ro).

Gerald Lee este al doilea jucator care pleaca de la CSU Asesoft Ploiesti, primul fiind Dee Brown.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *