CSU Asesoft cedeaza meciul cu Valencia Basket la Ploiesti

20150128_191245_Pano

CSU Asesoft Ploiesti nu a castigat disputa cu Valencia Basket din EuroCup (84-100), insa ce am vazut in Sala Olimpia a fost ceva impresionant.

20150128_193054Spaniolii pun primele puncte pe tabela (3) printr-un cos norocos, jucatorul spaniol dorind sa paseze la alley oop, nu sa marcheze, insa replica ploiestenilor a venit imediat, tot printr-un cos marcat din spatele semicercului spre deliciul fanilor veniti in numar mare in Sala Olimpia.

Pe tot parcursul meciului Valencia Basket a prins gustul aruncarilor de la mare distanta, acestia marcand peste jumatate din aruncari (17 marcate din 31 aruncari). Nici ploiestenii nu au avut o statistica modesta, acestia marcand 50% din aruncarile de 2 puncte si 41% din spatele semicercului.

In sfertul 4 si-a facut debutul si Stefan Pot, jucator care a venit sa acopere golul lasat de Dee Brown. In 20150128_202710cele 5 minute jucate, acesta a terminat cu o recuperare, o pasa decisiva si o interceptie, insa per total a avut o prestatie relativ timida. Cumva inteleg, e un jucator tanar, nu are suficienta experienta, plus ca inca nu ii cunoaste foarte bine pe toti jucatorii ploiesteni.

Mi-as fi dorit ca CSU Asesoft Ploiesti sa fi castigat si meciul retur impotriva celor de la Valencia Basket, insa nu am plecat spre casa dezamagit pentru ca am vazut un baschet de calitate. A fost un meci spectaculos, atmosfera din tribune ridicandu-se la nivelul jocului. Este pentru prima data cand vad Sala Olimpia aproape plina intr-un meci din EuroCup si credeti-ma, arata foarte bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s