Select Page

Cei 4 zburatori din Slam Dunk Contest 2015

Dupa ce am vazut ce schimbari aduce anul acesta Rising Star Challenge din All Star Weekend, am dat si peste numele celor 4 care vor sfida gravitatia…sau cel putin vor incerca: Victor Oladipo (Orlando Magic), Zach LaVine (Minnesota Timberwolves), Mason Plumlee (Brooklyn Nets) si Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks).

Mi-am luat gandul de mult in a-l vedea pe LeBron James intr-un concurs de Slam Dunk si probabil ca nici Magic Johnson nu se mai gandeste la asta dupa ce, in urma cu cativa ani i-a oferit “Regelui” 1 milion de dolari doar ca sa participe. In fine, no LeBron James, dar din ce am vazut atat in meciuri cat si in momentele de incalzire inainte de meciuri, cei 4 sigur o sa ridice pe multi in picioare.

Sigur, Slam Dunk Contest parca nu mai e asa cum a fost in urma cu cativa ani…nu mai spun de ce vedeam la JordanCarter sau Wilkins, dar ceva imi spune ca o sa avem parte de ceva creativitate din partea baietilor.

Apropo, stiu ca anul trecut ideea de a face echipe a fost un fiasco, asa ca pentru 2015, Slam Dunk Contest revine la formatul clasic. (Thank you!!!)

La final, va intreb:

[polldaddy poll=8614965]

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. All Star Weekend 2015- Day 1 | Mariuscv.com - […] a fost unul mai mult decat spectaculos. LaVine, Oladipo, Plumlee si Antetokounmpo (cei 4 zburatori) au oferit publicului cateva…
  2. NBA All Star Weekend 2015 – Day 2 | Mariuscv.com - […] s-a terminat cu cei 4 zburatori. Chiar daca Zach LaVine era favorit, am mizat pe grecul Giannis Antetokounmpo. Bineinteles…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *