Select Page

La ce ma astept de la CSU Asesoft Ploiesti vs Valencia Basket

Pe 28 ianuarie zic sa nu va faceti planuri. Nu de alta, dar Sala Olimpia din Ploiesti o sa fie iar gazda unui super meci din EuroCup: CSU Asesoft Ploiesti vs Valencia Basket.

Ploiestenii au un moral foarte bun, acestia castigand ultimile doua meciuri disputate (EuroCup si Liga Nationala de Baschet). In EuroCup, etapa trecuta baietii au obtinut un rezultat, pe care nu multe echipe au reusit sa il faca, iar in Liga Nationala, acestia au invins fara mai probleme CSU Sibiu.

Ce o sa fie schimbat in meciul de miercuri?

IMG_20150126_220505In primul rand, dupa cum stiti, Dee Brown nu mai face parte din lotul ploiestenilor, insa cei din conducere nu au stat degeaba in aceasta perioada si au obtinut semnatura unui pusti de 20 ani, Stefan Pot. Dupa nume crezi ca pustiul e de nationalitate romana, insa acesta e sarb (nu ca ar fi asta o problema pentru mine – din contra, scoala de baschet din Serbia este una dintre cele mai bune din lume), iar din ce am vazut in cateva clipuri de pe YouTube, Stefan chiar e un jucator cu potential. Ramane de vazut cat de repede se integreaza in sistemul de joc al ploiestenilor.

In al doilea rand, ma astept ca toate locurile sa fie ocupate. Da, chiar ma astept la asta. Meciul o sa fie unul spectaculos asa ca nu vad de ce ati vrea sa ratati asa ceva. Pentru bilete, Eventim va sta la dispozitie, iar preturile sunt mai mult decat ok (5 si 10 lei), asa ca nu ezitati!

Mai este putin. Ne vedem miercuri, da?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *