Select Page

Sfarsitul pentru Kobe Bryant?

Dupa cum stiti, Kobe Bryant s-a accidentat la umar in meciul disputat impotriva celor de la New Orleans Pelicans. Ce mi s-a parut interesant la acel meci e ca Bryant a inceput sa joace si sa arunce cu mana stanga. Pana si Anthony Davis a fost oarecum pacalit, declarand dupa meci ca nu si-a dat seama ca Bryant e accidentat, iar aruncarea cu mana stanga a fost inca o executie marca Kobe Bryant.

Incredibil sau nu, viitorul celor de la Los Angeles Lakers este din ce in ce mai negru. Conform rezultatului RMN-ului, Bryant are o ruptura la nivelul umarului drept si nu va fi disponibil pana la finalul sezonului. Personal nu stiu de ce Bryant a revenit in acea partida cu cei de la Pelicans, chinuindu-se sa joace doar cu mana stanga. Stiu, nu e prima data cand The Black Mamba joaca accidentat, dar sa fim seriosi, acum are 36 ani si nu mai are aceasi mobilitate ca in anii trecuti, plus ca in ultimii doi ani a trecut peste doua accidentari serioase. Dar acum Lakers nu sunt in lupta pentru ocuparea unui loc in Playoff, iar Bryant nu cred ca mai trebuie sa demonstreze nimic in aceasta liga. E al 3lea in topul celor mai buni marcatori din istoria NBA (depasindu-l pe Michael Jordan), are 5 inele meritate, 2 titluri de cel mai bun marcator al sezonului (2006/2007), castigator al concursului de slam dunk (1997), de 16 ori..scuze de 17 ori selectat pentru All Star Game si lista poate continua. Cati jucatori din NBA se pot lauda cu acest CV?

Ma intreb daca meciul cu New Orleans Pelicans a fost ultimul meci al lui Bryant. Pe de o parte as zice ca da, drumul in NBA s-a incheiat pentru el. Pe de alta parte, la cat de iubit este Bryant in Los Angeles cred ca il vom vedea si anul urmator, asta ca sa nu aiba un final de cariera…rupt. Poate se va retrage anul acesta si va reveni la un moment dat precum Jordan. Nu stiu.

Cert e ca o sa fie o perioada grea si putin infricosatoare pentru Bryant. Spun infricosatoare pentru ca a spus de mai multe ori ca se teme de acel moment cand va trebui sa puna punct carierei de baschetbalist. Pentru ca nu stie ce o sa faca. Pentru ca nu concepe sa nu joace baschet.

Va fi greu, insa Kobe Bryant o sa agate intr-un final ghetele in cui.

Acum e timpul?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *