Select Page

CSU Asesoft Ploiesti castiga duelul cu Valencia Basket

Etapa 3 din EuroCup i-a adus fata in fata pe cei de la CSU Asesoft Ploiesti si Valencia Basket. Spuneam cu cateva ore inainte de meci ca o sa fie o disputa si mai interesanta, deoarece Dee Brown nu mai facea parte din lotul echipei ploiestene.

ase valeNu stiu din ce motive, meciul nu a fost televizat de cei de la DIGI SPORT, ci doar inregistrat, urmand ca dupa ora 23 (putin inainte de finalul meciului) sa fie pusa inregistrarea. Asa ca fiecare dintre noi a stat cu ochii pe diverse stream-uri pentru a-i vedea pe ploiesteni la lucru impotriva detinatoarei trofeului EuroCup. Si nu am fost dezamagit pentru ca, la finalul celor 40 minute de joc, Asesoft a castigat in fata “liliecilor” scor 92-87.

No Dee Brown, No problem!

Primul 5 l-am nimerit, insa cel mai mult m-a bucurat faptul ca antrenorul ploiestenilor l-a folosit si pe romanul Szijarto. Am prins un stream al unei televiziuni spaniole si in majoritatea timpului auzeam “Mohammed, Mohammed“, “Oh ase vale 2Runkauskas!”, insa cel mai mult m-a amuzat un comentator care dupa cosul de 3 puncte al lui Mohammed la finalul sfertului 2, tot spunea “Madre mia, madre mia”.

A fost un meci mare facut de ploiesteni, meci in care fiecare jucator si-a facut simtita prezenta pe parchet – Cooper 5 capace, Mohammed 20 puncte, Runkauskas 22 puncte, Hayes 19 puncte.

Abia astept meciul de saptamana viitoare din Sala Olimpia, meci pe care Asesoft il are tot cu Valencia Basket. Ne vedem acolo! Da?

Foto: Eurocupbasketball.com

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. La ce ma astept de la CSU Asesoft Ploiesti vs Valencia Basket | Mariuscv.com - […] CSU Asesoft Ploiesti castiga duelul cu Valencia Basket […]
  2. CSU Asesoft Ploiesti – final de drum in EuroCup | Mariuscv.com - […] in EuroCup care au bifat victorii impotriva unor echipe cu nume mare in baschetul european (vezi CSU Asesoft @…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *