Select Page

Energia Tg Jiu pierde duelul cu BC Astana

Al doilea meci in EuroChallenge Top 16 ne-a adus fata in fata Energia Tg Jiu si BC Astana. Chiar daca partida nu a fost transmisa la TV, ea a putut fi vizionata online via canalului YouTube al celor de la FIBA.

Meciul a inceput bine pentru gorjeni care s-au instalat repede la conducere, insa treptat au scazut din tempo. Jucatorii de la BC Astana au profitat de asta si pana la finalul primului sfert aveau un avans de 7 puncte (29-22).

Sfertul 2 a inceput cum nu se putea mai prost pentru Energia. Un run al celor de la Astana a facut ca tabela sa arate 47-22 dupa aproximativ 15 minute. Darby, Milosevic si cosul de 3 puncte marcat de Watson pe final, fac ca Energia sa se apropie la 12 puncte (57-45) dupa cele 20 minute jucate.

Debutul sfertului 3 i-a avut pe gorjeni in prim plan care au reusit sa se apropie la 5 puncte, insa Astana a raspuns prin Calathes. Chiar daca Darby a avut 4 greseli personale si a trebuit sa fie inlocuit, Watson si Glyniadakis au punctat pentru Energia, insa nu a fost suficient, BC Astana fiind cea care era in avantaj dupa cele 3 sferturi jucate (83-66).

Ultimele 10 minute au inceput cu o aruncare a lui Troupe de la mare distanta. Cele 3 puncte marcate de american nu au venit ca un imbold pentru gorjeni, acestia vazandu-se condusi la o diferenta de peste 20 puncte.

BC Astana reuseste sa se impuna pe teren propriu in fata Energiei Tg Jiu (113-89) si astfel cele doua echipe au cate o victorie si cate o infrangere dupa primele doua etape.

energiaDaca ignoram primele minute din debutul sfertului 2, jocul Energiei nu a fost unul rau, marcand destul de multe puncte. Poate cu putin noroc eram martorii unei surprize…asta din nou, daca ignoram acele prime minute din sfertul 2. Sper totusi ca Energia sa isi revina dupa aceasta infrangere si sa ne bucure de acelasi joc fain si bineinteles de cat mai multe victorii in EuroChallenge.

foto: Fibaeurope.com

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *