Select Page

Kevin Durant din nou sub lumina reflectoarelor

Duminica seara, Kevin Durant impreuna cu cei de la Oklahoma City Thunder s-au deplasat in Orlando pentru disputa cu cei de la Orlando Magic. Ultimul meci disputat “acasa” la cei de la Magic, Oklahoma City Thunder a pierdut in ultima fractiune de secunda.

Insa de data aceasta lucrurile nu au mai fost asa pentru cei de la Thunder. Daca i-as spune cuiva ca Thunder a dominat prima jumatate a meciului, probabil s-ar gandi ca jucatorii ar fi dat aproximativ 50-60 puncte, iar Durant si Westbrook s-ar cam fi “distrat” pe parchet. Eu cel putin la asta m-as fi gandit. Dar nu. Oklahoma City Thunder a marcat in 24 minute 79 puncte (cele mai multe puncte de cand franciza s-a mutat in Oklahoma), cu un procentaj din aruncari de 73. Si nu, nu cred ca jucatorii de la Thunder au fost controlati de vreun pasionat de jocuri video. Ceea ce a facut seara si mai memorabila pentru cei de la OKC a fost faptul ca fostul MVP, Kevin Durant este al 8lea jucator care sa marcheze 20+ puncte, 10+ recuperari, 8+ pase decisive in doar 28 minute. Timpul efectiv de joc al superstarului celor de la Thunder a fost 27:32, timp in care a avut 21 puncte, 11 recuperari, 8 pase decisive, o interceptie si un capac.

Dupa aceasta victorie (127-99), Oklahoma City Thunder a rupt sirul infrangerilor din deplasare (4) si in momentul de fata se afla la 2 pozitii distanta de locul 8 in Conferinta de Vest cu 20 victorii si 20 infrangeri.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *