Select Page

CSU Asesoft cedeaza si al doilea meci din EuroCup Last32

Formatia ploiesteana, CSU Asesoft a disputat miercuri seara (14.01.2015) al doilea meci in EuroCup Last 32 in fata francezilor de la SLUC Nancy.

Meciul a inceput bine pentru Asesoft, Flowers scuturand plasa cu o aruncare de la mare distanta, Lee cu o aruncare libera marcata si Runkauskas cu 2 puncte, fara ca francezii sa reactioneze intr-un fel. E drept ca gazdele nu au stat pe ganduri si au revenit in meci si pana la finalul primul sfert meciul a fost echilibrat, tabela aratand 17-16 in favoarea ploiestenilor. Inceputul sfertului 2 i-a avut pe francezi in prim plan, acestia fiind cei care au marcat primele puncte prin Reid. Dee Brown si Cooper au facut faza meciului zic eu, cei doi reusind un alley oop de senzatie. Pana la pauza mare, SLUC Nancy a reusit sa se distanteze la 5 puncte (37-32), gratie in primul rand aruncarilor de la mare distanta (Duggins, Sene).

Dupa pauza, tot francezii au fost cei care s-au mobilizat mai bine, reusind un 14-2 run. Ploiestenii au primit unele cosuri foarte usor si in urma unor greseli neasteptate. Runkauskas, Flowers si Lee au incercat sa mai reduca din diferenta, insa la finalul sfertului 3, tabela arata 66-50 in favoarea gazdelor. Ploiestenii au reusit in sfertul 4 sa se apropie la 10 puncte (68-58), insa cei de la Nancy au reactionat imediat si s-au distantat la 20 puncte diferenta cu 4 minute inainte de final. Diferenta a fost insa prea mare pentru a schimba ceva, Asesoft cedand cu scorul de 84-67.

Nu stiu cate sunt de spus legat de acest meci. Ma gandesc ca daca francezii nu aveau acel run la inceputul sfertului 3, poate alta era soarta meciului, pentru ca in general a fost un meci echilibrat. Mi-a placut ca in ciuda faptului ca Nancy nu e un oras mare, lumea a venit la meci. Nu au ocupat ei toata sala (una faina din punctul meu de vedere), dar oricum 3/4 era ocupata.

Urmatorul meci al celor de la Asesoft va fi la Valencia, impotriva celor de la Valencia Basket, iar apoi ploiestenii joaca in Sala Olimpia. Ne vedem acolo!

ase2

ase1

Foto: Eurocupbasketball.com

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *