Select Page

EuroCup Last32, venim!!

CSU Asesoft Ploiesti avea nevoie de o victorie in meciul cu cei de la Hapoel Jerusalem, victorie care le aducea calificarea matematica ploiestenilor in EuroCup Last32.

Meciul a fost unul echilibrat, ba chiar palpitant. Spun asta pentru ca am asistat la doua batalii (daca as putea sa le numesc asa). Una emotionala, pentru ca imi doream victoria ploiestenilor (nu de alta, dar e frumos cu o echipa in EuroCup Last32) si una a nervilor tari data pe frontul online-ului, deoarece spre finalul sfertului 3, transmisiunea s-a intrerupt (damn you UCL), iar meciul a continuat pe site-ul celor de la DigiSport. Well… nici acolo nu a tinut prea mult, meciul intrand in prelungiri, asa ca in a doua repriza de prelungiri transmisiunea a “picat” si de acolo. Partea buna e ca am putut sa gasesc un link unde sa vad finalul meciului, final care a fost unul fericit, ploiestenii reusind sa castige (112-110) si asigurandu-si biletul catre EuroCup Last32 cu o etapa inainte de final.

Cele mai multe puncte marcate pentru ploiesteni le-a avut Gerald Lee (24 puncte), in timp ce la Hapoel s-a remarcat Donta Smith cu un triple double (16 puncte, 12 recuperari, 13 pase decisive).

Personal ma bucur ca ploiestenii au reusit o revansa (vezi aici de ce spun asta) in fata celor de la Hapoel si s-au asezat pe un confortabil loc 3 in Grupa E, la egalitate de puncte cu Volgograd.

In ultima etapa din faza grupelor, ploiestenii ii “gazduiesc” in Sala Olimpia pe cei de la Partizan Belgrad, asa ca ne vedem acolo pentru a sarbatori calificarea! Last32, venim!10845903_1011244322235783_531793123196176888_n

Foto: facebook.com/CSUAsesoft

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Romanul si baschetul | mariuscv - […] EuroCup Last32, venim!! […]
  2. CSU Asesoft Ploiesti – final de drum in EuroCup | Mariuscv.com - […] Hapoel Jerusalem @ CSU Asesoft, Lietuvos Rytas @ CSU Asesoft, Banvit Bandirma @ CSU Asesoft, CSU Asesoft @ Hapoel Jerusalem, CSU Asesoft…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *