Energia Tg. Jiu simte mirosul primaverii in EuroChallenge

Marti seara (09.12.2014), Energia Targu Jiu disputa in fata propriilor suporteri un meci important in vederea calificarii in faza superioara din EuroChallenge, impotriva celor de la Egis Kormend.

Ce imi place mie la baschet e ca in orice clipa soarta meciului poate fi decisa. Asa s-a intamplat si in acest meci. Gorjenii chiar daca nu au pus primele puncte pe tabela, au reusit sa treaca la conducere in urmatorul atac, gratie aruncarii de 3 puncte a lui Porter Troupe. La scurt timp, gorjenii s-au distantat la aproximativ 10 puncte, insa s-au vazut condusi de cei de la Kormend gratie jocului facut in special de Lemon si Richards. La pauza, Energia a intrat la vestiare cu un handicap de 6 puncte. Sfertul 3 si inceputul sfertului 4 au adus un echilibru in joc, tabela aratand 61 egal cu aproximativ 5 minute inainte de final. Din acest moment orice punct marcat sau primit era important pentru cei de la Energia. Suspansul s-a mentinut pana in ultimul moment cand gorjenii aveau un avans de 3 puncte. Cateva greseli ale jucatorilor de la Energia, au facut ca ungurii de la Kormend sa preia conducerea (71-72) cu doar 8 secunde inainte de final. Cred ca in acel moment inimile fanilor bateau in sincron si asteptau o reusita din partea baietilor antrenati de Antonis Constantinides. Si nu au fost dezamagiti. Watson patrunde, dar din pacate mingea nu a intrat in cos, insa Tal Karpelesz a reusit sa recupereze si sa inscrie exact in ultima secunda de joc.

Asadar Energia Tg Jiu castiga meciul impotriva celor de la Egis Kormend si sunt cu un pas mai aproape de faza superioara din EuroChallenge!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s