Select Page

CSU Asesoft, un pas mare catre EuroCup Last32

10436249_1004287329598149_8466240870659974157_nMiercuri seara, CSU Asesoft a disputat un meci important in vederea calificarii in EuroCup Last32. In fata fanilor veniti in Sala Olimpia, baietii antrenati de Vladimir Arnautovic au castigat disputa cu turcii de la Banvit Bandirma cu scorul de 84-74.

Spuneam ieri inainte de meci ca mi-ar placea sa vad o victorie, insa nu stiam daca vroiam una la o diferenta mare sau una spectaculoasa, venita dupa un meci strans. Dupa meciul de ieri, pot spune ca a fost un mixt intre cele doua. Dee Brown (cu mana bandajata) si Marius Runkauskas le-au cam innodat picioarele celor de la Banvit.

Daca pana acum Dee Brown era jucatorul care iesea in evidenta la finalul meciurilor, acum a fost randul lui Marius Runkauskas. Venit de pe banca de rezerve, Marius a fost “on fire” din spatele linii de 3 puncte, marcand 6 din cele 9 aruncari. Au fost momente cand acesta nu putea rata spre disperarea antrenorului celor de la Banvit.

In ultimul minut, fanii s-au ridicat in picioare, savurand ultimele clipe ale meciului, clipe care duceau spre o victorie importanta pentru ploiesteni.

Chiar daca in urma acestei victorii, Asesoft nu este calificata 100% in Last32, ploiestenii simt deja mirosul primavarii. O primavera in EuroCup, bineinteles. Pentru calificarea mult dorita, ploiestenii au cateva scenarii:

– o victorie in urmatorul meci impotriva celor de la Hapoel Ierusalem;
– in caz ca pierd meciul cu Hapoel Ierusalem,  infrangerea trebuie sa fie la o diferenta mai mica de 9 puncte;
– daca infrangerea cu Hapoel Ierusalem va fi una mai mare de 9 puncte, Asesoft e obligata sa castige ultimul meci (impotriva celor de la Partizan Belgrad), sau cei de la Hapoel sa piarda meciul cu Lietuvos Rytas.

Asa ca ne asteapta o primavera faina, fani ai baschetului.

Foto: CSUAsesoft.ro

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. CSU Asesoft Ploiesti – final de drum in EuroCup | Mariuscv.com - […] CSU Asesoft @ Valencia Basket, Hapoel Jerusalem @ CSU Asesoft, Lietuvos Rytas @ CSU Asesoft, Banvit Bandirma @ CSU Asesoft, CSU Asesoft…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *