Select Page

Energia Targu Jiu – singura sansa pentru EuroChallenge

Seara nu tocmai placuta pentru echipele care evolueaza in EuroChallenge, care una cate una au pierdut meciurile disputate.

U-BT Cluj Napoca a pierdut in fata celor de la Gussing Knights 68-81, intr-un meci in care clujenilor le-a fost foarte greu sa construiasca. Personal nu stiu de ce antrenorul Marcel Tenter nu l-a folosit mai mult pe Catalin Baciu, jucator care in ciuda faptului ca a jucat relativ putin, a terminat cu cele mai multe puncte marcate (14). Oricum a fost un meci pe care clujenii trebuie sa il scoata repede din memorie. In urma acestui rezultat, U-BT ramane fara nicio victorie in EuroChallenge.

Energia Targu Jiu pierde pe final meciul impotriva celor de la Tartu Rock, echipa pe care in primul meci a invins-o spre deliciul fanilor. Meciul a fost unul interesant si parea ca Energia va castiga, cand pe final, arbitrul il sanctioneaza cu tehnic pe Nemanja Milosevic. Chiar daca au pierdut (66-59), gorjenii inca pastreaza sanse de calificare in faza superioara din EuroChallenge.

Nici CSM Oradea nu a avut o seara mai buna, pierzand in fata celor de la BC Astana 74-83. La fel ca si U-BT Cluj Napoca, nici oradenii nu au inca o victorie in EuroChallenge.

Sper ca Energia Targu Jiu sa obtina biletul de calificare spre urmatoarea mansa din EuroChallenge. Oricum la finalul zilei, inveti din orice experienta.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *