Select Page

Asesoft la a 3a infrangere consecutiva in EuroCup

CSU Asesoft Ploiesti a plecat in Lituania cu gandul la o victorie, victorie care le-ar fi rezervat locul pentru Last 32 in EuroCup. Miercuri (26.11.2014), ploiestenii intalneau o alta echipa puternica din Grupa E, Lietuvos Rytas Vilnus. In primul meci, disputat in fata propriilor suporteri, ploiestenii au reusit sa castige (103-83), insa de aceasta data lucrurile nu au fost la fel de usoare pentru campionii Romaniei. Asesoft a cedat in fata celor de la Rytas cu scorul de 72-79, dar aceasta infrangere inca le ofera sanse ploiestenilor pentru Last 32, deoarece principalele contracandidate au pierdut si ele. Banvitspor a castigat meciul impotriva celor de la Partizan Belgrad dupa o repriza de prelungiri (90-85), iar Volgograd Oktybr s-a impus la limita 69-67 in fata celor de la Hapoel Jerusalem.

Marius Runkauskas a fost principalul marcator pentru Asesoft cu 20 puncte. Din pacate Dee Brown nu a avut o seara tocmai buna, terminand cu 6 puncte si doar o pasa decisiva.

Nu stiu exact cum e moralul celor de la Asesoft, insa e clar ca echipa se confrunta cu ceva probleme. Personal sper ca pana la urmatorul meci din EuroCup, meci care se joaca in sala Olimpia, Asesoft sa isi revina si sa ne bucure castigand biletul pentru faza superioara.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *