Kobe Bryant are cele mai multe ratari din istoria NBA

Si?

Citeam acum cateva zile ca superstarul celor de la Los Angeles Lakers, mai trebuie sa rateze 13 aruncari pentru a fi #1 in topul jucatorilor cu cele mai multe aruncari ratate. In meciul pe care cei de la Lakers l-au jucat impotriva celor de la Memphis Grizzlies, acest lucru s-a intamplat.

Ok, deci Kobe l-a depasit pe John Havlicek, un alt superstar sau mai bine zis o legenda, iar acum este jucatorul cu cele mai multe aruncari care nu si-au gasit tinta. Si? Kobe ramane unul dintre cei mai buni jucatori de baschet din NBA, ramane unul dintre cei mai buni marcatori din istoria NBA (momentan pe #4, la aproximativ 600 puncte de Jordan), de doua ori a castigat titlul de cel mai bun marcator (sezonul 2006-2007), campion al concursului de slam dunk (1997), de 16 ori a participat la All Star Game si de 4 ori a fost numit MVP, a castigat in 2008 titlul de cel mai bun jucator al sezonului, are 5 inele, iar in 2 finale din Playoff a primit titlul de cel mai bun jucator. Cati jucatori au un asemenea CV in NBA?

Pentru mine e irelevant faptul ca este pe primul loc in topul jucatorilor cu cele mai multe aruncari ratate. Asa cum a declarat si el, este Shooting Guard de peste 19 ani si e normal ca nu toate aruncarile sa isi gaseasca tinta. Pentru mine Kobe e jucatorul care iti da 20+ puncte pe meci, iar daca este nevoie iti arunca „for the wiiiin” si in acele momente de cele mai multe ori, mingea intra in cos. Exact ca Jordan…ok, aproape ca Jordan.

Un gând despre „Kobe Bryant are cele mai multe ratari din istoria NBA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s