Select Page

Kobe Bryant are cele mai multe ratari din istoria NBA

Si?

Citeam acum cateva zile ca superstarul celor de la Los Angeles Lakers, mai trebuie sa rateze 13 aruncari pentru a fi #1 in topul jucatorilor cu cele mai multe aruncari ratate. In meciul pe care cei de la Lakers l-au jucat impotriva celor de la Memphis Grizzlies, acest lucru s-a intamplat.

Ok, deci Kobe l-a depasit pe John Havlicek, un alt superstar sau mai bine zis o legenda, iar acum este jucatorul cu cele mai multe aruncari care nu si-au gasit tinta. Si? Kobe ramane unul dintre cei mai buni jucatori de baschet din NBA, ramane unul dintre cei mai buni marcatori din istoria NBA (momentan pe #4, la aproximativ 600 puncte de Jordan), de doua ori a castigat titlul de cel mai bun marcator (sezonul 2006-2007), campion al concursului de slam dunk (1997), de 16 ori a participat la All Star Game si de 4 ori a fost numit MVP, a castigat in 2008 titlul de cel mai bun jucator al sezonului, are 5 inele, iar in 2 finale din Playoff a primit titlul de cel mai bun jucator. Cati jucatori au un asemenea CV in NBA?

Pentru mine e irelevant faptul ca este pe primul loc in topul jucatorilor cu cele mai multe aruncari ratate. Asa cum a declarat si el, este Shooting Guard de peste 19 ani si e normal ca nu toate aruncarile sa isi gaseasca tinta. Pentru mine Kobe e jucatorul care iti da 20+ puncte pe meci, iar daca este nevoie iti arunca “for the wiiiin” si in acele momente de cele mai multe ori, mingea intra in cos. Exact ca Jordan…ok, aproape ca Jordan.

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sfarsitul unei ere | Mariuscv.com - […] Kobe are si cele mai multe ratari din istoria NBA insa din punctul meu de vedere acel lucru conteaza mai…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *