Infrangere neasteptata pentru CSU Asesoft in EuroCup

CSU Asesoft Ploiesti a disputat miercuri seara (12.11.2014) al 5lea meci din EuroCup impotriva celor de la Partizan Belgrad.

Intr-o arena cu multa istorie si incurajati de peste 4500 suporteri, cei de la Partizan au reusit sa castige disputa cu Asesoft cu scorul de 76 – 69. Meciul castigat de Partizan a fost si prima lor victorie in actualul sezon din EuroCup, dupa ce acestia pierdusera toate cele 4 partide jucate.

Personal cred ca Asesoft putea castiga meciul, insa Partizan a reusit sa fructifice mai bine ocaziile avute si cu putin ajutor din partea arbitrilor, care cred ca se uitau la alt meci. Cateva fault-uri sau pasi care nu au fost, iar pe final un fault antisportiv asupra lui Mohammed care trebuia sanctionat cu un tehnic, jucatorul de la Partizan primind doar un fault.

A fost un meci ciudat. Nu stiu nici ce s-a intamplat cu Gerald Lee, jucator care de obicei nu rata de la libere, acesta terminand cu un procentaj scazut de la linia de fault. Dee Brown nu a terminat cu double double asa cum ne-a obisnuit pana acum (13 puncte. 6 pase decisive), iar Jarvis Hayes a parasit parchetul mai devreme decat m-as fi asteptat (5 faulturi acumulate).

Chiar daca au doua infrangeri in EuroCup, ploiestenii pastreaza sanse reale pentru Last 32. Si cum viata unui baschetbalist presupune o memorie scurta, sunt sigur ca ploiestenii vor uita repede de aceasta infrangere si poate data viitoare vom putea fi martorii unei victorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s