Select Page

Infrangere neasteptata pentru CSU Asesoft in EuroCup

CSU Asesoft Ploiesti a disputat miercuri seara (12.11.2014) al 5lea meci din EuroCup impotriva celor de la Partizan Belgrad.

Intr-o arena cu multa istorie si incurajati de peste 4500 suporteri, cei de la Partizan au reusit sa castige disputa cu Asesoft cu scorul de 76 – 69. Meciul castigat de Partizan a fost si prima lor victorie in actualul sezon din EuroCup, dupa ce acestia pierdusera toate cele 4 partide jucate.

Personal cred ca Asesoft putea castiga meciul, insa Partizan a reusit sa fructifice mai bine ocaziile avute si cu putin ajutor din partea arbitrilor, care cred ca se uitau la alt meci. Cateva fault-uri sau pasi care nu au fost, iar pe final un fault antisportiv asupra lui Mohammed care trebuia sanctionat cu un tehnic, jucatorul de la Partizan primind doar un fault.

A fost un meci ciudat. Nu stiu nici ce s-a intamplat cu Gerald Lee, jucator care de obicei nu rata de la libere, acesta terminand cu un procentaj scazut de la linia de fault. Dee Brown nu a terminat cu double double asa cum ne-a obisnuit pana acum (13 puncte. 6 pase decisive), iar Jarvis Hayes a parasit parchetul mai devreme decat m-as fi asteptat (5 faulturi acumulate).

Chiar daca au doua infrangeri in EuroCup, ploiestenii pastreaza sanse reale pentru Last 32. Si cum viata unui baschetbalist presupune o memorie scurta, sunt sigur ca ploiestenii vor uita repede de aceasta infrangere si poate data viitoare vom putea fi martorii unei victorii.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *