Select Page

6 din 6 pentru Steaua CSM EximBank

imageCel putin dupa primele 6 etape. Spun asta pentru ca in ultimul meci al etapei, Steaua CSM EximBank a reusit sa invinga in fata propriilor suporteri pe CSU Atlassib Sibiu (scor 78-65).

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe cosuri faine de ambele parti, insa zic ca sibienii au avut si zile/ meciuri mai bune… multe puncte irosite usor, pase care nu aveau niciun destinatar. Pe de alta parte, Steaua a stiut sa profite de lipsa de sincronizare a celor de la Sibiu si s-a instalat la conducere inca de la inceputul partidei. Spre finalul meciului, gazdele aveau un avans de peste 20 puncte, moment in care antrenorul ros-albastrilor i-a introdus pe parchet si pe tinerii echipei. Chiar daca nu au reusit sa marcheze niciun punct, “juniorii” s-au miscat bine si cred ca pe viitor vor vedea mai multe minute.

Mi-a placut de Bill Amis (Steaua CSM), jucator care desi avea cotul bandajat, a reusit cateva capace de senzatie. Nu stiu cata “benzina” mai avea Popa Calota (CSU Sibiu) in rezervor la finalul meciului in conditiile in care fie ca avea sau nu mingea a fost intr-un continuu sprint.

Asadar Steaua CSM EximBank reuseste a 6 victorie consecutiva si ramane singura echipa neinvinsa din Liga Nationala de Baschet. Urmatorul meci pentru ros-albastri va fi in deplasare impotriva celor de la U-Banca Transilvania, in timp ce CSU Atlassib Sibiu va primi vizita celor de la BC Timba Timisoara.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *