Select Page

Prima infrangere pentru CSU Asesoft Ploiesti in EuroCup

Echipa ploiesteana CSU Asesoft Ploiesti a intalnit miercuri seara (29.10.2014) in Turcia pe Banvit Bandirma. Dupa primele doua etape din EuroCup, niciuna nu pierduse vreun meci, asa ca miza era mare.

In fata a aproximativ 2500 suporteri, turcii sperau la o victorie pentru a putea trece in fruntea Grupei E. Meciul a inceput bine pentru ploiesteni, sarbatoritul zilei – Alhaji Mohammed aducand primele puncte in tabara noastra. Primul sfert a decurs bine pentru baietii antrenati de Vladimir Arnautovic, acestia avand un avantaj de 4 puncte. Chiar daca in sfertul 2 s-au marcat mai multe puncte, gazdele au reusit sa preia conducerea, intrand la vestiare cu un avans de doar o posesie.

O data cu inceperea sfertului 3, mi s-a parut ca ritmul ploiestenilor a mai scazut, chiar daca a fost un moment cand acestia au condus. Turcii au inceput sa isi faca jocul, iar cu 10 minute inainte de final aveau un avans de 5 puncte (55-50).

Ploiestenii au inceput perfect sfertul 4, Mohammed si Flowers ducand echipa in avantaj, insa pe final acestia s-au vazut dominati. Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar jocul cu care ne-au obisnuit ploiestenii nu mai functiona si astfel CSU Asesoft inregistreaza prima infrangere in EuroCup.

Chiar daca au pierdut meciul (81-66), ploiestenii raman in topul clasamentului grupei E (locul 3) si se pregatesc pentru urmatorul meci, disputat acasa in Sala Olimpia, impotriva celor de la Hapoel Jerusalem (5 noiembrie ora 19:30).

In celelalte meciuri, Lietuvos Rytas Vilnius s-a impus in fata celor de la Krasny Oktyabr Volgograd (77-63) iar Hapoel Jerusalem a castigat cu greu in fata celor de la Partizan Belgrade (82-79).

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *